When u catch by traffic...share share

i get traffic blocked last week… i dint wear safety belt…

traffic: mana licence?
prelude: na…
traffic: u mana kerja?
prelude: saya buat account punya o…
traffic: u punya exhaust kuat bising oo…
prelude: boss, itu bukan sport exhaust oo…boss… saya cuma tukar pala saja oo…

then the traffic go back see my exhaust… then i blow my exhaust to let him hear…

traffic: oi… siapa suruh kau tekan minyak?
prelude: oh, saya cuba tekan minyak untuk lu dengar itu exhaust bunyi ma…
traffic: u tahu u bagi saya hisap asap tak???.. tak apalah… saya kasih saman sikit la oo…
prelude: eh boss, jangan, jangan… nah… boss, sini ambil ambil…$$$
traffic: saya tak saman la… saya action action sajalah…
prelude: o…
traffic: u ini exhaust ada puspakom test kah??
prelude: tidak oo, boss…
traffic: ah… pergi test lah… u sendiri pergi test murah sajalah…
prelude: eh boss, garanty pass punya kah, boss?
traffic: ah… itu tak tahu la… mereka guna testing bunyi itu punya barang test lo…
prelude: oo…
traffic: ah ok lah u boleh jalan… u mesti pakai safety belt oo…
prelude: ok!! thank u, boss…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

=.= …

this is the corruption issue in Malaysia… just give money and they let u go…

ilegal road tax

kopi-o money la.

my trick…when police tahan,they wil always asking “u kerja apa” sumtimes i always said im student…or not yet have a job boss…sure he give me back my licience and said "oh tak apalah"they know ba…they dont want u susah bayar with u dont have income…tapi make sure u talk with them politely sound…dont ego or action with them…or kurang hajar…u samseng?they more samseng o…got licience samseng 1…

betul betul !! :slight_smile:

true… last time i also use to say i’m student… But i really student la… i got a curtin logo at the car window there…
But now cannot liao… cus i’m wearing formal… office look!!! hai … :frowning: cant cheat anymore…

no wonder la…y not u use another my trick…just said "im not yet working bos,today just finish my course"just give 1001 reason that can be use…hahah

O ya… i also get blocked last month… at highway… But that time i got wear safety belt…

STOP!!! the traffic tahan me…
that time i use english…

prelude: yes, sir???
traffic: licence?
prelude: here, sir…
traffic: siapa punya kereta ini?
prelude: oh, is my parent’s relative’s friend’s car…

i knew the traffic dun really understand for i say…
But for sure, he knows tats not my car…anyway…

traffic: u kerja mana??
prelude: i’m doing income tax at government LHDN

then the traffic go look around my car…

traffic: u punya exhaust pala size sudah lebih oo…
prelude: ar?boss, i dunno oo… i really dunno ooo
traffic: ini size tidak pass punya oo…
prelude: sir, i really dunno oo… i think is not sport sport exhaust right???
traffic: yeah, tapi tu size sudah lebih oo… bunyi pun bising…
prelude: aior… sir, i really dunno this 1 oo… this is not my car oo… can give me a chance, sir?? i really dunno oo…
traffic: yeah… chance saya boleh bagi… u mesti tukar la nanti ok?
prelude: thank you sir, but i think this kind of old car model is very hard to find the original exhaust oo…
traffic: eehh… adalah… u boleh pergi kedai beli la… must ada punya…
prelude: but sir, it’s really hard to find ooo…
traffic: eeh… memang ada punya la… kalau tidak, ini bunyi sangat bising macam kapal kapal is sungai sana oo
prelude: alright sir, i try la… so may i go now???
traffic: ok…

luckly he dint saman me and ask for kopi- o…

i guess he also scare cus this is not my car, or he face give, cus i work at government dept??? i dunno…hehhee…wat i know is i m luckly on tat time… :slight_smile:

I received a letter from Miri Traffic Office last year saying that my car across the junction at donno wat road at LIMBANG 2 years ago…OMFG, I never been to LIMBANG before and not even my car been there. I went to traffic office to explain to them, and those stupid police ask me to write letter to appeal for it and also photostate my passport to proof that I never been to LIMBANG through road. I did everything but waited for 6 months still no reply. End up I gave up and forced to pay the RM300 summon because I can’t wait anymore, if I don’t settle it, I can’t renew my roadtax.

Another thing is about kopi-o…There’s once my dad was driving, bcos he didnt use seat belt, he was stopped by the police. The police immediately minta kopi-o from my dad, but my dad don’t hv small change only hv RM50 notes. My dad still dare to ask him got change or not, he said don’t hv. Then the police said bagi RM50 la, balance untuk lain kali.

Then few weeks later, my dad was blocked by the same police again, so my dad told him: " itu hari masih ada balance RM50 kan?"…so the police remembered and let him go.

mine is -->
Police * hand wave wave
Me * apa hal tuan?
Police * lesen memandu ada?
Me * ada ( hand over )
Police * you punya cermin gelap sangat ar…tidak pass ni…plat number pun rapat sangat
Me * …
Police * Ni mana kamu dapat logo polis ini?
Me * Tuan Abang yang bagi
Police * DSP Abang yang bagi?
Me * Yea
Police * Sekarang isu hangat ni, ramai yang guna logo polis cermin gelap, eksos nyaring, play rapat…ar, macam u ni lar
Me * ha ha ha…
Polie * Okay lar…tak pe… elok u tukar balik original, nanti polis lain operasi susah tu…
Me * okay boss ty…

Police: u mana kerja?
xxx: aku mc.net moderator u tahu? :mrgreen:

[quote=“GTSW20”]Police: u mana kerja?
xxx: aku mc.net moderator u tahu? :mrgreen:[/quote]
Police: u mana kerja?
xxx: soli aku lambat sampai kerja. yellow bee ku sikda battery jadi perlu guna myvi ja. :roll:

me: when i saw police… straight tekan minyak…
police: checking car… suddenly turn to look at me… hand put up STOP!!
me: slow down… turn left… parking… open window…
police: jangan lari o!! (i was LOL)
me: i tidak lari o…
police: a… tau salah sudah? (black tinted film)
me: ya… tolong boss…
police: mana lesen kamu…
me: na… i give wrong… i give ic…
police: checking ic… goto left side sit… checking my roadtax
me: waiting…
police: he shout y tidak nampak kau roadtax!!
me: i said i cabut n let u c…
police: siapa kerata ini…
me: parent…
police: still student?
me: yala
police: ok macam mana mau tolong?
me: tolong aja…
police: berapa
me: - (not saying out)
police: apa… XX ??? hmph (i was LOL again)
me: boleh ke boss?
police: kau tau kalau kena record saman dalam sistem police… next time u hard do work with kerajaan.
me: saya tak mau buat pekerja kerajaan wor…
police: ala cepat cepat…
me: pass $$
police: oi jangan sangat tinggi… mau kasih orang tengok ke?
me: lower n give it to him…
police: jalan…

is this all real or jokes? lol… damn they’re corrupt… not all… haha

Hey Police are quite friendly lah, especially when they want your $$$. Sarawak police no problem, but if Semenanjung one…depends on your luck. All pandai business one ~ RM20 also minta

my story 100% real… happen 3 days ago happened from cementary road to indoor. (small road) around 5pm+

now police blocking everday during daytime. Their favaurite place , indoor stadium, syed othman primary school, krokop cemetery, ng siang hap. Everyway man.