Wellness Product - Stop , No More Drugs!

RAWATAN PENYAKIT SECARA SEMULAJADI TANPA UBATAN DADAH:-
TEKNIK MUDAH DAN MURAH, HANYA MEMINUM,MERENDAM DAN MENYULUH ( ANTI CLOCK-WISE )

Biodisc adalah alat utk merawat air. 6 juta pengguna biodisc di seluruh dunia telah menggunakannya dan membuktikan bahawa biodisc adalah rawatan alternatif yang berkesan, murah dan mudah untuk merawat segala jenis penyakit. Ia mampu dimiliki oleh semua orang yang ingin bebas daripada menggunakan ubatan dadah moden konvensional.

Antara teknologi terhebat di abad ini adalah penemuan rahsia tenaga alam semesta melalui satu alat yang di namakan BIODISC. Ilham untuk mencipta alat ini di anugerahkan Allah SWT kepada seorang manusia bernama Dr.Ian Lyon. Di atas kesungguhan dan usaha intensif beliau mengkaji kaedah alternatif merawat penyakit berasaskan air selama 25 tahun maka terhasillah BIODISC. Secara asasnya, dapatlah diringkaskan BIODISC adalah alat untuk memindahkan tenaga. Medium yang digunakan untuk memindahkan tenaga ini adalah melalui air, cahaya atau nur, dan udara.

Antara subjek terhebat dan teragung yang dikaji beliau sebagai asas untuk menghasilkan BIODISC termasuklah air zam-zam, air yang paling mulia sekali di dunia ini dan menurut Al-Quran, air zam-zam adalah penawar kepada segala jenis penyakit. Menurut Dr.Ian Lyon pula, air zam-zam mengandungi 26 jenis mineral yang dapat membantu merawat pelbagai jenis penyakit. 13 daripada 26 jenis mineral ini telah ditanam melalui teknik pelakuran kedalam kaca biodisc untuk menghasilkan medan tenaga yang positif.

Testimoni Bio Disc, Rahsia bagaimana hanya meminum,merendam dan menyuluh mampu merawat berbagai jenis penyakit kronik :
TERBUKTI DENGAN MELEBIHI 60 JUTA PENGGUNA SELURUH DUNIA
Saksikan di you tube :
http://youtu.be/GHVe75XpeU8

UNTUK INFO BIO DISC DAN MENDAPAT PREVIEW PERCUMA BAGAIMANA MENJANA INCOME SETIAP MINGGU DALAM RM/USD :-
HUBUNGI :- 0198872538 / 0194387387
INDEPENDENT REPRESENTATIVE , QNET (M), SUCCESS VISION SARAWAK, MIRI.

PURCHASE ( BELI ) ONLINE MELALUI ( Register )- Amezcua product BIO Disc 2 :-
http://hanywany.qnstore.com.my
http://hanywany.qnstore.com.my
http://hanywany.qnstore.com.my

Dikepilkan bersama Testiomni - Rawatan kaki gajah oleh seorang doktor di Bangi Selangor kepada pesakitnya melalui teknik, minum, rendam@mandi dan suluh…