Suckss...... TGV one counter open for long queue?

(aleezjau) #1

hari ni td plan nak g tgk wayang kat TGV…sampai jer…penuh barisan…tengok tengok satu jer kaunter buka… semua staff kat mana?? xkan semua org keluar lunch n sembahyang jemat?? lebih dari setengah jam dah tunggu turn n berdiri lama mcm org bodoh. Ape dia org ingat aku ni maskot ke…berdiri lama2 tggu turn…dah la satu customer ni sign up jd member pulakk…dah ler terhegeh2 sign up…alamak…pulak dah…xda masa len ke nak sign up??? buang mood tol ler…lastlast blah mcm tu jer la…xda mood nak citer g…kepada TGV…hope masa akan datang buka la kaunter lg…kaunter tu ada 4 sana. jgn buka satu jer. kita x tau bila hari biasa pun byk jg customer nak tgk wayang…ok…hope jgn mcm ni lg…

(Jackson Liaw) #2

Betul juga - weekend sepatutnya lebih banyak pengunjung ke cinema. Ataupun management estimate business ada slow pick-up sikit, itu sebab minimal staff? Ataupun kurang supervision? Baru nampak website mereka (http://www.tgv.com.my/) boleh beli ticket online untuk TGV di Permaisuri Mall, tapi tak pasti perlu queue-up lagi tak.

(gorshan) #3

download. save money. extra money saved buy bananas cempedak from poor street-side vendors help local economy, ask wife to fry, eat with family watched download movie on telly, spread happiness. for what throw money to rich establishment that are already too rich to appreciate your money?