Sticker penjimat petrol.elektrik,gas dll, agent untuk miri

Nak jimat petrol kereta, elektrik, gas dapur, bateri handphone dll hanya dengan Sticker !!!,
Minum jus Maqui Acai dapat menyelesaikan masalah kesihatan yang kronik dan berbagai lagi produk lain dengan terbukti luar biasanya…( pernah tersiar di TV3 - info terdapat dalam portal rasmi Syarikat di link produknya )

MEMPERKENALKAN IMI2U.COM - menjana pendapatan sehingga RM30,000 setiap bulan melalui kaedah niaga gabungan MLM dengan teknologi e-commerce dan m-commerce Available register pakai kad Kredit …
Dengan hanya RM199 sudah melayakkan anda memperolehi berbagai bonus dengan cepat , mudah dan lumayan…
Modal yang minima, plan yang simple, senang dan mudah dicapai !!!

Kelebihannya :

Kualiti produk yang unggul bagi mendorong peluang
Diskaun serta harga borong yang amat kompetitif
Komisen jualan yang hebat boleh didapati dengan pembelian
Bayaran bonus lebih tinggi dari biasa
Syarat-syarat berpatutan bagi kelayakan menerima dan mengekalkan bayaran bonus
Pelbagai kaedah serta insentif bagi menggalak dan memberi ganjaran atas prestasi

Kami juga mahu agar peluang ini mendatangkan keseronokan! Memang telah diakui bahawa seseorang individu lazimnya lebih cenderung untuk berkerja lebih kuat bagi mendapatkan pengiktirafan, berbanding dengan ganjaran kewangan semata-mata, dan matlamat syarikat kami adalah untuk menggabungkan pengiktirafan dengan ganjaran kewangan. Yang penting, kami ingin menjadikan penglibatan wakil-wakil di dalam syarikat kami suatu pengalaman yang membina talian yang kukuh, serta jalinan persahabatan yang melewati ganjaran kewangan serta pengiktirafan atas kejayaan mereka. Kami bukanlah sebuah syarikat yang hanya bercakap kosong atau sekadar menabur impian yang tidak berhasil. Matlamat kami adalah untuk memberi anda sebuah asas yang kukuh.

SERTAI SEKARANG

IMI adalah sebuah syarikat yang fleksibel dan kreatif. Kami memahami yang pengguna menghargai pilihan pelbagai produk bagi menentukan yang mana paling sesuai dengan cara hidup, jadual harian dan matlamat mereka. Berdasarkan kajian kami keatas pilihan pengguna, kami menawarkan dua cara istimewa untuk mendapatkan produk IMI terus dari syarikat kami dengan menyertai kami sebagai Pelanggan Khas atau sebagai seorang Wakil Bebas.

Pelanggan Khas

IMI adalah sebuah syarikat yang mesra-pelanggan dan didorong oleh produk yang hebat. Kami sedar terdapat pelanggan yang benar-benar menyukai produk kami, tetapi tidak mempunyai keluangan atau motivasi untuk mengedar produk ini. Namun demikian, mereka tetap menghargai kemudahan membeli produk terus daripada syarikat untuk kegunaan mereka seharian. Kami juga sedar ada di antara mereka yang akan mendaftar sebagai Wakil Bebas semata-mata untuk mendapatkan diskaun yang diberikan kepada para pengedar, walaupun mereka hanya berminat untuk menggunakan produk ini sendiri dan bukan untuk mengedarnya. Kami juga tahu terdapat ramai pelanggan yang amat cermat berbelanja dan lebih suka membeli produk dalam kuantiti yang besar bagi menikmati diskaun yang diberikan atas pembelian ini. Atas sebab-sebab tersebut, pelanggan kami boleh mendaftar sebagai Pelanggan Khas.

Peluang Perniagaan Wakil Bebas

IMI adalah sebuah syarikat yang didorong oleh produk yang hebat, dan pada masa yang sama, kami juga menawarkan peluang untuk turut serta berkongsi pembangunan syarikat kami dengan cara mendaftar sebagai Wakil Bebas dan membangunkan perniagaan E-Dagang anda sendiri. Kami sedar cara terbaik untuk menggalakkan pembelian berulang adalah dengan menawarkan produk bermutu tinggi sahaja, yang diingini dan diperlukan pengguna. Kami juga faham bahawa pengguna hanya akan menempah sesuatu produk sekiranya ia mudah untuk ditempah dan ditawarkan pada harga yang kompetitif. Akhirnya, kami faham bahawa pengguna lebih cenderung untuk mengedar produk sekiranya kos permulaan adalah rendah dan mereka diberi ganjaran pulangan yang tinggi, segera, dan konsisten di atas usaha awal mereka. Atas sebab-sebab tersebut, kami menjemput anda untuk menyertai syarikat kami dan berkongsi sama peluang yang unik dan menguntungkan sebagai Wakil Bebas IMI2u.com.

Untuk jadi wakil/daftar member sila call : 0198872538 - Othman64
Emelkan pertanyaan di : haimansu@yahoo.com.my

Untuk iNFO Lawat : http://www.imi2u.com
: http://www.imi2u-nusantara.blogspot.com