SPECIAL OFFER! ESTANAGOLD...Skincare Gold 24K!

Estana Gold berkesan , selamat, halal, mewah, menakjubkan!!!

Memperkenalkan revolusi terkini dalam perawatan masalah kecantikan anda Estana Gold; Penyelesaian terbaik untuk anti-penuaan, anti-kedut dan awet muda. Dirumus daripada khasiat semulajadi dan formulasi menakjubkan emas tulen 24K.

Dihasilkan daripada gabungan emas tulen 24K (anti-penuaan), bear berry (pencerahan), aloe vera (pelembapan), jojoba (pengelupasan semulajadi), Zinc Oxide (perlindungan UV) dan diperkaya dengan Pro-Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Charmomile dan ekstrak mentimun, Estana Gold pastinya menjanjikan kepuasan luarbisa dalam penjagaan kulit anda.

Rasailah kemewahan dan keberkesanan Estana Gold hari ini. Anda pasti berpuas hati! Jadi tidak perlu lagi buat rawatan secara suntikkan, pembedahan atau pil-pil lain yang mana ia mungkin akan memudaratkan kesihatan anda. Cubalah Estanagold sekarang kerana ia merupakan satu kaedah rawatan alternatif yang terbaik, mampu menyelesaikan masalah gelap, kedut, bintik hitam, jeragat, kulit minyak, kering dan kusam dalam hanya 2 minggu sahaja.

PENGEDAR DIPERLUKAN! UNTUNG 100%!OFFER 50% UNTUK 30 YANG TERAWAL!

Jika berminat, hubungilah kami segera untuk mendapat tawaran yang istimewa daripada siti ok. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh emailkan terus kepada siti di siti2u.email@yahoo.com ataupun sms ke 0162887346

Dihasilkan daripada gabungan emas tulen 24K (anti-penuaan), bear berry (pencerahan), aloe vera (pelembapan), jojoba (pengelupasan semulajadi), Zinc Oxide (perlindungan UV) dan diperkaya dengan Pro-Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Charmomile dan ekstrak mentimun, Estana Gold pastinya menjanjikan kepuasan luarbisa dalam penjagaan kulit anda.

Untuk mendapatkan lebih detail tentang produk Estana Gold Skincare ataupun melihat testimoni terkini, boleh layari http://www.estana.webs.com dan emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com


INFO TERKINI…

Kajian menunjukkan, penggunaan emas sebagai medium penjagaan kecantikan mampu menjadikan wajah lebih jelita, di samping membekalkan aura emas yang mampu menghiasi wajah, sekali gus menarik perhatian ramai. Tidak hairanlah orang dulu-dulu sanggup menggunakan susuk buatan emas untuk menyerlahkan kecantikan dan tarikan mereka. Anda pun ingin buat begitu?

Lupakan! Dengan Estana Gold, anda tidak perlu melalui semua itu. Kecantikan dan aura emas disatukan dalam set mewah bertaraf dunia yang mampu dimiliki semua. Yang pastinya, Estana Gold adalah halal, mendapat kelulusan kementerian dan sokongan Persatuan Pengguna Islam.

Kini ramai kawan2 saya dah menggunakannya, kesannya amat menakjubkan! Anda bila lagi, rugi jika anda x mencubanya sekarang. :slight_smile:


http://www.estana.webs.com

Testimoni…

Dulu saya memang ada masalah kulit. Bukan apa, ramai kata saya nampak tua. Maklumlah, anak pun dah 2. Kulit kedut sana sini. Bawah mata jangan cakap lah. Ya ampun…! Suami pun pandang sebelah mata je!
Tapi sekarang saya bukan mcm tu lagi. Saya dah nampak muda mcm umur 20-an balik. Kadang-kadang rasa mcm balik ke zaman 20-an saya dulu pulak… naik mesin merentas masa. Kehkeh!!

Tu sebab saya excited sgt nak share kpd semua pasal keberkesanan produk ni. Yang masih belum jumpa produk yang boleh selesaikan masalah kedut, bintik hitam, jeragat, kulit minyak, kering dan kusam… cubalah Estana Gold ni. Memang saya recommend sangat. Produk ni pun dalam diam-diam, ramai artis yang guna. Patut la saya tengok sekarang diorang ni makin cun… nampak natural pulak tu. Harap-harap lepas ni saya pun jadi mcm tu. Hehehe…


http://www.estana.webs.com

Hai,

Kawan-kawan saya dah try dan hasilnya mmg menakjubkan dan anda semua macam mana? Rugi kalau x cuba!


http://www.estana.webs.com

Hai, :smiley:

This is all about the most luxurious revolutionary anti-aging skin care made of pure 24K Gold ~ Estana Gold. … More info just email to admin@estanagold.net


http://www.estana.webs.com

Hai…

penggunaan emas sebagai medium penjagaan kecantikan mampu menjadikan wajah lebih jelita, di samping membekalkan aura emas yang mampu menghiasi wajah.


http://www.estana.webs.com

BERITA BAIK UNTUK SEMUA :slight_smile:

Disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan, kami berbesar hati mengadakan PROMOSI sempena TAHUN BARU 2010 yang dipanggil “New Year Sale”. Wah, mentang-mentang tahun 2010… Apa lagi? Cepat rembat 1 set dan mulakan tahun baru anda dengan Estana Gold. Ingat, tahun baru ni sekejap je… jangan sampai terlepas yop! Murah! Murah! Ia memang terhad!!!..biasalah barang bagus mesti cepat abis…Cepat sebelum terlambat!!!

PENGEDAR DIPERLUKAN! MODAL RENDAH! UNTUNG+BONUS! PART/FULL TIME! PENGHANTARAN PERCUMA! Jadilah Pengedar Sah EstanaGold sekarang!!!..Terhad!..So apa lagi kengkawan…Jangan lepaskan peluang keemasan nie!

Maklumat lanjut, emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com ataupun layari [url=http://www.estana.webs.com]http://www.estana.webs.com


http://www.estanagold.net

Estana Gold berkesan , selamat, halal, mewah, menakjubkan!!!

Diformulasikan berasaskan Emas Tulen 24KCubalah Estanagold sekarang kerana ia merupakan satu kaedah rawatan alternatif yang terbaik…mampu menyelesaikan masalah gelap, kedut, bintik hitam, jeragat, kulit minyak, kering dan kusam dalam hanya 2 minggu sahaja.

Info lanjut, layari http://www.estana.webs.com

RAKANIAGA DIALUKAN!MODAL RENDAH!DISKAUN 40%!

Memperkenalkan revolusi terkini dalam perawatan masalah kecantikan anda Estana Gold 24K…Penyelesaian terbaik untuk anti-penuaan, anti-kedut dan awet muda dalam masa 2 minggu sahaja.

Jadilah RAKANIAGA DAN PENGEDAR ESTANAGOLD YANG SAH SEKARANG!!! :smiley:

  • Terbuka Kepada Semua
  • Diskaun Sehingga 40%
  • Modal Rendah
  • Miliki keuntungan Dan Bonus Yang Menakjubkan
  • Bakal Menerima Insentif Yang Lumayan Dan Menarik
  • Part Time ataupun Full Time
  • Latihan,Alatan Perniagaan Dan Khidmat Nasihat Disediakan Secara Percuma…
  • Nama Pengedar Akan Disiarkan Di Website
  • Delivery Percuma Di Seluruh Malaysia
  • Halal Dan Terhangat Di Pasaran
  • Tarikh Tamat Promosi Kian Hampir…Jangan Lepaskan Peluang Keemasan Ini…*

Maklumat lanjut, layari http://www.estana.webs.com dan kalau ada apa-apa pertanyaan ataupun masalah boleh emailkan terus kepada siti di [url=siti2u.email@yahoo.com]siti2u.email@yahoo.com


Estana Gold berkesan , selamat, halal, mewah, menakjubkan!!!

Memperkenalkan revolusi terkini dlm perawatan masalah kecantikan anda Estana Gold…Penyelesaian terbaik utk anti-penuaan, anti-kedut & awet muda. Dirumus dripd khasiat semulajadi & formulasi menakjubkan emas tulen 24K.

Kini tidak perlu lagi buat rawatan secara suntikkan, pembedahan atau pil-pil lain yg akan memudaratkan kesihatan anda kerana Estana Gold merupakan satu kaedah rawatan alternatif yang terbaik, mampu menyelesaikan masalah gelap, kedut, bintik hitam, jeragat, kulit minyak, kering & kusam dlm hanya 2 minggu sahaja.

maklumat lanjut boleh layari http://www.estana.webs.com ataupun emailkan terus ke [url=siti2u.email@yahoo.com]siti2u.email@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan.


Estana Gold dirumus daripada formulasi Germany bertaraf dunia dan diperkaya dengan gabungan emas tulen 24K. Emas digunakan kerana keberkesanannya menentang proses penuaan dan kerana kelebihannya yang mampu merawat jauh ke dalam kulit. Emas juga membantu meneutralkan toksin yang membawa kepada kesihatan kulit secara optimum. Memandangkan emas cepat diserap jauh ke dalam kulit, emas telah dibuktikan secara klinikal mampu mengurangkan kedut, melembut dan mencerahkan kulit, merangsang perjalanan darah, membantu proses detoksifikasi melalui kelenjar limfa, dan juga mempercepatkan pertumbuhan sel kulit secara total.

Untuk maklumat lanjut, layari http://www.estana.webs.com ataupun emailkan terus kepada siti di [url=siti2u.email@yahoo.com]siti2u.email@yahoo.com


Estana Gold berkesan , selamat, halal, mewah, menakjubkan!

Estana Gold menjanjikan penjagaan kecantikan yang lebih lengkap, teratur dan sempurna untuk keperluan kulit anda. Inginkan kulit yang lebih cerah, muda, lembut dan berseri? Cubalah formulasi semulajadi terkini Estana Gold yang diadun dengan gabungan kuasa emas tulen 24K. Tentunya anda akan terpegun dengan hasilnya nanti!

Untuk maklumat lanjut, layari http://www.estana.webs.com ataupun jika ada sebarang pertanyaan dan masalah bolehlah emailkan terus kepada siti di [url=siti2u.email@yahoo.com]siti2u.email@yahoo.com untuk mendapatkan tawaran istimewa.


BERITA BAIK UNTUK SEMUA

Disebabkan sambutan yg sangat menggalakkan,kini PROMOSI SPECIAL OFFER DIBUKA…Cepat rembat 1 set sebab memang terhad. Jangan sampai terlepas yop!Murah!Murah! Terhad!!! Cepat Sebelum Terlambat…

PENGEDAR DIPERLUKAN!MODAL RENDAH!DISKAUN 40%!..jgn lepaskan peluang keemasan utk buka bisnes sendiri! Penghantaran Percuma (Pos Laju).


http://www.iklanmalaysia.net/photos/20100826155248_Flyers%20Estana%20Gold%20Ngan%20Model%20-New-.jpg

Estana Gold adalah revolusi terbaru penjagaan wajah yang berasaskan Emas 24K dengan formulasi yang diyakini mampu mengekalkan keremajaan dan kecantikan kulit.

Estana Gold menggunakan teknologi terkini untuk menghasilkan formula anti-penuaan yang sangat berguna untuk tujuan menghalang proses penuaan dan membantu proses pemulihan kulit dalam masa singkat. Estana Gold memulihara, melembap dan menyegarkan kulit di samping menyerlahkan sinar keremajaan yang diingini oleh setiap insan. Ia juga memperbaiki kerosakan akibat pendedahan kepada cahaya matahari, sekali gus melambatkan proses penuaan semulajadi anda.

Set penjagaan kulit yang mewah ini mengandungi formulasi anti-kedutan yang mampu melambatkan pembentukan tanda penuaan di samping membersih dan memelihara kulit secara lembut secara semulajadi hanya 2 minggu sahaja. Ia juga diperkaya dengan serbuk emas selembut salju, sepenuhnya diperbuat daripada emas tulen.

Ingin mengetahui info dan testimoni terkini, layari http://www.estana.webs.com ataupun emailkan terus ke [url=siti2u.email@yahoo.com]siti2u.email@yahoo.com untuk mendapatkan Harga Istimewa daripada Siti2u.

Set penjagaan kulit yang mewah ini mengandungi formulasi anti-kedutan yang mampu melambatkan pembentukan tanda penuaan di samping membersih dan memelihara kulit secara lembut secara semulajadi hanya 2 minggu sahaja. Ia juga diperkaya dengan serbuk emas selembut salju, sepenuhnya diperbuat daripada emas tulen.

Terdiri daripada :

  • Pembersih : Estana Gold Clarifying Marvel Gel | e 50ml
  • Toner : Estana Gold Hydrating Marvel Toner | e 50ml
  • Pelembap : Estana Gold Marvel Cream with SPF30++ | e 18ml
  • Scrub : Estana Gold Marvel Facial Scrub | e 18ml
  • Set Estana Gold (Pembersih + Toner + Pelembap + Scrub)

Best Offer Sempena Hari Raya AidilAdha menjelma kembali…dpptkan Tawaran Menarik daripada siti sekarang!!!
1 Set Estana Gold Skincare 24K series + Free Delivery (Pos Laju)

Kalo minat emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com ataupun sms ke 0162887346 untuk mendapatkan Harga Istimewa daripada siti ok…Rembat 1 set sekarang sementara stok dan promosi masih ada lagi… (1 set Estana Gold Skincare boleh digunakan sehingga 2-3 bulan)

r u in miri?

r u in miri?

Dihasilkan daripada gabungan emas tulen 24K (anti-penuaan), bear berry (pencerahan), aloe vera (pelembapan), jojoba (pengelupasan semulajadi), Zinc Oxide (perlindungan UV) dan diperkaya dengan Pro-Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Charmomile dan ekstrak mentimun, Estana Gold pastinya menjanjikan kepuasan luarbisa dalam penjagaan kulit anda.

Kini ada PROMOSI Kembali Lagi!!! Jika ingin mendapatkan info lanjut boleh emailkan ke siti2u.email@yahoo.com ataupun layari [url=http://www.estana.webs.com]www.estana.webs.com

Promosi Hebat!!!

  • 1 Mini Set Estana Gold Skincare: RM139.90 + Free Delivery! (harga asal: RM149.90)

Estana Gold Clarifying Marvel Gel
Estana Gold Hydrating Marvel Toner
Estana Gold Marvel Cream with SPF30++
Estana Gold Marvel Facial Scrub
Estana Gold Marvel Gold Serum (New)

Jika ada sebarang pertanyaan ataupun untuk pembelian promosi ini, bolehlah emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com . Untuk mendapatkan info lanjut, bolehlah layari ke [url=http://www.estana.webs.com]http://www.estana.webs.com