Rambut putih seblum usia? Jom klik sini ada solution!

White hair problem? Only 10 minutes 100% working!, Menghilangkan uban .100 % berkesan!

Harga sepeket : RM20.00 (postage free via pos xpress)
Harga sekotak : RM300.00 (20 pckets) - less 10% = RM270.00

Apa itu BSY Noni Black Hair Magic

Produk Kesihatan Rambut dan mengembalikan keremajaan rambut anda dalam masa 10 minit sahaja!! Terjamin berkesan. Sesuai untuk rambut gugur. mudah dan boleh dilakukan sendiri, tidak perlu ke saloon dan dye rambut. Ianya dijamin halal kerana menggunakan 100% daripada tumbuhan…serta mempunyai sijil Halal…

For more information please visit my blog http://dnf-onlinestore.blogspot.com

Testimonial (after 10 minutes using BSY Syampoo)

Kalau berminat untuk jadi ejen BSY Noni Syampoo boleh juga cuma perlu bayar RM150 untuk keahlian. Produk tengah top di semenanjung dan tak ramai lagi ejen di Sarawak. Jom mari sertai kami untuk jadi ejen BSY Noni. Banyak faedah bukan utk masalah rambut beruban sahaja…boleh juga digunakan untuk rambut gugur teruk…rambut kelemumur. Cegah sebelum rambut anda semakin nipis dan rambut semakin putih.

Syampoo BSY noni bertindak menguatkan akar rambut dan menyuburkan rambut…

Gud morning…

come grab BSY NoNi Black Hair Magic!!! Only RM20.00 per/pkct. If u buy 2 pckts, i’ll give u special price ----- RM35/- including postage.

Only 10 minutes to look younger… please visit my blog for more information abaout BSY Noni Black Magic. It’s 100% from herbs and no chemical. Your hair will look originally black…
if u have fallen hair problem give it a try…i believe u’ll like it…!!!

sms me : 019-8266355

assalammualaikum…

kepada sesiapa yg berminat boleh contact or pm me…
syampoo BSY mmg berkesan…sesuai utk lelaki atau perempuan…kanak2 yg mengalami mslah kulit kpala juga boleh mggunakan produk ini… :slight_smile: jgn ragu2 utk cuba… ada sijil halal dan boleh dibawa solat bg yg muslim…ini bukan pewarna…ianya syampoo yg mengembalikan keremajaan rambut…:slight_smile:

Q & A (Soal Jawab Syampoo BSY Noni)
Q n A BSY NONI BLACK HAIR MAGIC

 1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam?
  10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.

 2. Berapa lama tahan rambut hitam tu?
  Rambut yang sudah hitam selepas di syampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila sambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.

 3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan syampu BSY ini?
  Boleh. Selepas penggunaan kerap (4-7 hari sekali), selama beberapa bulan kemudian rambut baru akan tumbuh semula. Pakailah enzim noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.

 4. Adakah syampu BSY ini seperti dye (pewarna rambut)?
  Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam akar rambut, bukan menyeliputi seperti dye. Maka ianya sah dibawa solat.

 5. Adakah syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan?
  Tidak. Selepas mensyampu, bilaslah bersih dan lap kering.

 6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini?
  Semasa mensyampu, pastikan syampu rata pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat!

 7. Kanak-kanak boleh pakai?
  Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.

 8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini?
  Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu pada bahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba.

boleh barik maklumat lanjut? macam bagus jak.

alexmadina…

visit my blog --> http://dnf-onlinestore.blogspot.com

i already pm u.

Rasa was2 nak cuba? Produk ini 100% berkesan. Dalam masa 10 minit sahaja. Lihat sahaja testimonial di atsa. Barang akan diposkan kepada anda dengan cara yg selamat iaitu pos express atau poslaju. Bukti pengeposan akan kami paparkn di sini atau emailkan kepada anda. anda boleh semak secara online di laman web posmalaysia untuk mengesahkan brg anda betul2 di pos jika anda masih ragu2.