Please help me!

Hi,

I have been using Windows 7 with no problems up until a few days ago.
The laptop is is an Toshiba M500 and the router is a Wireless ADSL2 + Modem (Netgear).

My laptop connected with the cable, then i just manually unplugged the cable without disconnect the connection. After that when i start to use the internet by wireless the webpage showing that “Can’t find web server”, and internet connection is connected.

I’ve run into the The Network Adaptor

  • " Wireless Network Connection" does not have a valid IP Configuration message.
    -This computer was manually disconnected from “network connection”
    -A network cable is not properly plugged in or may be broken

When I go to Network Sharing I see that I am connected to an Unidentified Network but unable to connect to the internet. This has happened all of a sudden.

No problems with any other computer running Windows 7 in the network.

Any assistance is greatly appreciated.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Toshiba>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Toshiba-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n PC
I-E NIC
Physical Address. . . . . . . . . : B4-82-FE-3C-EC-F5
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : E0-CB-4E-AF-57-22
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{1356211E-DEFD-48C3-9608-B5E47FFBFC42}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{783A76C2-40CE-4EFA-B6A3-63EEFB087E6F}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Is your wireless/bluetooth device switch on?

check the wireless channel for malaysia channel “6”

is your windows original?

-bluetooth/wireless is on
-windows is original
-suspected problem with router or anyone mcnet help me to fix it.

how u online to post this? are u using the same internet gateway?

You want people to help you, yes, but you do not bother to answer responses given here so far. It’s rude, very rude.