Pendapatan tambahan mari tengok

Mula-mula saja try test… tp rezeki mendatang bertubi tubi… ini bukan COBAAN… ini BETU2… sapa nak join mai la… RM20…sekali p kedai pun habis…apa salahnya kita jadikan MODAL perniagaan kita.
jika berminat…

  1. daftar percuma: http://www.rm20segera.com/?r=aush001
  2. membuat pembayaran (perbankan internet atau mesin atm)… hanya RM20
  3. sms butiran kepada penaja
  4. tunggu akaun aktif.
  5. setelah akaun aktif, boleh promosikan link anda segera
    PENTING: KALAU ANDA RASA INI MENGGANGU PEMIKIRAN DAN MASA ANDA BUANG SAJA TIADA PAKSAAN UNTUK ANDA SEMUA… KALAU SAYA BERJAYA ANDA PUN BOLEH… USAHA TANGGA KEJAYAAN

MEMANG BERBALOI…BAGI ANDA SEMUA

Cik Suriati, Kuala Lumpur
" Memandangkan modal ciput iaitu RM20 shj saya beranikan diri untuk sertai RM20segera. Masa terluang waktu malam saya gunakan untuk promot kat kawan2…hasilnya amat memuaskan…saya dah dapat RM500 dalam masa beberapa hari sahaja. Petuanya senang aje hantar email kat kenalan kita , letak kat face book atau masa chating dengan kawan2.

En. Saufi, Sungai Petani, Kedah
" Jom kita jana income bersama RM20segera.com. 100 komisen, taja je duit terus masuk ke akaun bank. Yang bestnya kat sini, kita dapat sms kalau ada orang join bawah kita. Tugas kita login dan aktifkan je Tak perlu ragu-ragu no hp penaja pun ada, senang untuk dihubungi"

Cikgu Wan, Perak
" Program Rm20Segera memang hebat, saya join baru 2 minggu dah dapat RM300. Saya join masa promosi dulu. Jangan takut ini program 100% komisyen, tak ada maknanya SCAM, anda rajin anda dapat duit"

En Anuar Nazir, Sentul, KL
" giler gempak program ni…mule2 ingat ragu2 gak nk masok mende ni…tapi cube la jugak sebab modal die rendah…tngok2 sehari lpas bank-in RM20 ke dlm acc bank upline…saye terime sms yang kate RM60 telah dimasokkan ke acc bank saye…lpas ni nk promosi giler2 la web saye…thankz to poad ( my upline ) coz kenalkan saye ngan RM20segera ni.

En Syah Zul, Kota Bahru, Kelantan
" dgn hnye modal serendah Rm20,sy bjye mdpt Rm300++ dlm mse 5 hari je… mmg untung ble join system n… ini dpt dpt mnambahkn pndaptan harian tnpa perlu bkerja…"

En Ridzuan, Seremban, Negeri Sembilan
" hanya bermodalkan rm20.00 saya dapat wang tiap-tiap hari tanpa bekerja…"

baru kejap tadi dpt sms RM20… terus isteri online ambil ASTRO FIRST HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA… berbaloi…

bangun2 pagi duit masuk… best… sapa2 org miri tak nak join saya ker?