Never Seen a BIRD LIKE THIS Before!

Friendsssssssss… I never seen a bird like this before!!!
Byk bululah!! panjang plak tu!!! :roll: :?:

ni ler burung samer spesies ngan sesame street klo ko nak tau nur…heeheee
ntah la…aku pun tak tahu…wakakakakaka

[quote=“wendy_laba”]ni ler burung samer spesies ngan sesame street klo ko nak tau nur…heeheee
ntah la…aku pun tak tahu…wakakakakaka[/quote]

Aku rasa nak ya anak “big Bird - sesame street” kali ooo… :wink:
apa ko pk?

Hmmm…Ku pikir Big Bird Tok Loner…sik dapat carik burung sama saiz ngan nya?? it looks so awesome lar the bird at the pic above…

See the 2nd pic, the bulu look like ulat laa… kan? eeee…

eeeee…geli ku nangga…

geli iboh nangga… huhu… :slight_smile:

Udah ternangga camne agik?? terpaksa telan geli…

:shock:

huhuuuu… :smiley: :stuck_out_tongue: :oops:

:smiley:

dapat tauk kelawar tok jantan…hehehe…

wah…kacak eh…burung ia, mun dibuang bulu nya kali, besar lidi jak badan nya ia…


pai8, kedak ney u tauk nya jantan or betina?

kitak sik nangga bena2 picture ya… kat nampak 2 biji kat celah kaki…hehehe…kitak ada 2 biji ya kah? mun sik ada sah kitak pompuan…mun ada, kenak tukar status jantina lah…

cney ko tauknya jantan ka betina? :? :?:

soalan dah dijawap

burung tu… burung ori ka? ataupun ada main cross-breeding? (kacukan)
Macam tak natural bulunya eh…

oh… ok… :slight_smile:

[quote=“Nur Khadijah”]Friendsssssssss… I never seen a bird like this before!!!
Byk bululah!! panjang plak tu!!! :roll: :?:[/quote]

my connection slow…took a while to load up the pics…for a while there i tot this was going to be something disgusting…hahahha! :smiley: :smiley: :smiley:

[quote=“wendy_laba”]ni ler burung samer spesies ngan sesame street klo ko nak tau nur…heeheee
ntah la…aku pun tak tahu…wakakakakaka[/quote]
eh, anak sapa tuk koh. kati nemu tesat kituk, lalalala