LA VANIA...Miracle Ultimate Beauty Bar!

La Vania sesuai digunakan oleh semua peringkat umur, lelaki dan perempuan. Ia juga diformulasi khas untuk kesesuaian semua jenis kulit. Sesuai digunakan oleh ibu mengandung. La Vania bukan sahaja sangat berkesan untuk mencantikkan kulit, tetapi juga boleh mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kudis, panau, sopak, sisik, gatal, eczema, parut dan sebagainya. Secara keseluruhan, La Vania boleh digunakan di muka, rambut dan badan.

Tahukah anda, kini anda boleh …

Membersih
Menyegar
Melembap
Mencerah
Merawat
Menegang
Melindungi

… dan mencantikkan kulit anda dalam masa hanya 2 minit?

Untuk maklumat lanjut, layari http://www.lavania.net ataupun emailkan terus ke [url=admin@lavania.net]admin@lavania.net kalau ada sebarang pertanyaan.

LA VANIAKeajaiban Sabun Mustajab 10 Dalam 1! :stuck_out_tongue:

Memperkenalkan La Vania sabun mustajab ALL IN ONE untuk 10 kegunaan, kini mampu membantu anda mengatasi masalah kulit yang selama ini membelenggu anda.
Dan semestinya impian anda untuk kulit sempurna akan tercapai kini, dengan kos hanya 70 sen sehariYa, 70 sen sehari sahaja. Jimatnya!

Harga Promosi! Penghantaran Percuma Di Seluruh Malaysia!


HOTLINE/SMS: 016-2887346

La Vania Ultimate Beauty bar

Formula & Bahan Sabun Mustajab

Formulasi mustajab La Vania adalah rahsia yang menjadikan La Vania sangat unggul dan hebat. Antara kandungan / bahan aktif dalam La Vania:-

 1. debu / lahar gunung berapi yang diimport dan diproses secara tulen
 2. epothine factor
 3. habbatus-sauda
 4. spirulina E
 5. madu asli
 6. tanah liat
 7. minyak zaitun
 8. lavender essential oil
 9. rocephinol algae
 10. air zamzam

Untuk maklumat lanjut, layari http://www.lavania.net ataupun emailkan terus ke [url=admin@lavania.net]admin@lavania.net jika ada sebarang pertanyaan mahupun masalah.

LA VANIAUltimate Miracle Beauty Bar!

Memperkenalkan La Vania sabun mustajab ALL IN ONE untuk 10 kegunaan! Gabungan 100% debu gunung berapi, Habbatus Sawda, Air Zamzam, Spirulina,Madu Asli dan banyak lagi. Kini tidak perlu menggunakan Laser Treatment, Botox, Collagen Injuctions lagi untuk kelihatan cantik…yang mungkin akan memudaratkan kesihatan. LaVania bukan sahaja sangat berkesan untuk mencantikkan kulit, tetapi juga dapat mengurangkan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kudis, panau, sopak, sisik, gatal, eczema, parut dan sebagainyadengan Hanya 2 Minit Sahaja. Secara keseluruhan, La Vania boleh digunakan di bahagian muka, rambut dan badan.

PENGHANTARAN PERCUMA DISELURUH MALAYSIA!!!

Untuk menjadi Pengedar amatlah dialukan:
Modal Rendah! Kami Berikan Diskaun Istimewa Sehingga 50% Kepada 30 Pengedar Yang Terawal Sahaja!


http://lavania.webs.com/ad11.jpg

Antara kebaikkan dan khasiat LA VANIASabun Mustajab 10 Dalam 1.

 1. Membersihkan kulit wajah dan membaiki struktur kulit yang bermasalah
 2. Menegang dan mengecilkan pori pori
 3. Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, eczema, gatal & sebagainya
 4. Mencerahkan dan menghaluskan kulit.
 5. Sesuai untuk digunkan untuk semua jenis kulit
 6. Melembab dan melembutkan kulit
 7. Menghilangkan kedutan
 8. Boleh digunakan untuk rambut, muka dan badan
 9. Mencerahkan kawasan celah-celah peha & ketiak.
 10. Unsur Aromatherapy yang mampu membelai kulit dan menenangkan jiwa

Kepada sesiapa yang berminat membeli secara banyak ataupun ingin menjadi Pengedar ataupun Stokis Negeri Dialukan…akan diberi harga yang istimewa sehingga 50%… silalah hubungi / sms ke 016-2887346 ataupun emailkan terus ke admin@lavania.net


www.lavania.net
0162887346

Sesuci namanya, La Vania Ultimate Beauty Bar adalah sabun mustajab 10 dalam 1 yang diperbuat daripada khasiat semulajadi terunggul dan dirumus khas untuk memberi nilai terapeutik dan perawatan yang tinggi kepada kulit manusia. Nama La Vania dipetik daripada bahasa Latin yang bermaksud purity, yang membawa makna suci, murni dan asli; sesuai dengn sifat sebenar La Vania yang terzahir daripada hadiah alam semulajadi yang suci dan penuh rahsia.

HARGA PROMOSI! PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA!

Info lanjut sila layari www.lavania.net