Kurus Dengan Jus Diet Mate 5

[b]Ingin Cantik, Kurus & Menawan??

JOM IKUTI PROGRAM JUS DIET MATE 5, MUDAH…SELAMAT…BERKESAN…TANPA KEGEMUKAN SEMULA…[/b]

Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.

Jus Diet Mate 5 formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

http://www.shurie2u.com/sihatcantik/images/JDM5.jpghttp://www.market786.com/products_pictures/jusz.jpg
HARGA SEKOTAK ( 20 peket)

  • RM 200 (Semenanjung)
  • RM 210 (Sabah Sarawak)

PROGRAM JUS DIET MATE 5, MUDAH…SELAMAT…BERKESAN…TANPA KEGEMUKAN SEMULA…
Formula Hebat !!!

Mudah
Berkesan
Semulajadi
Selamat
Tanpa rasa lapar
Tanpa rasa sakit
Tanpa bersenam
Bertenaga dengan minda yang cergas
Menyihatkan jantung
Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
Membantu kesuburan wanita
Bagus untuk saraf dan sendi
Melancarkan usus
Merawat masalah kemurungan, susah tidur
Merawat migrane dan gastrik
Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol

ARTIKEL KEJAYAAN PENGGUNA DARI KERATAN MAJALAN DAN AKHBAR

http://www.juskurus.com/IMAGE/testimoni%20bai%20telah%20kurus%202.jpg

http://i120.photobucket.com/albums/o162/mamashahmi/jus%20diet%20mate%205/bai2.jpg

Perubahan sekarang dah kurus dan cantik dgn Jus Diet Mate5
selama 5 bulan, dan masih menjalani program ini sehingga dia berpuashati dgn berat badannya yang sesuai…
Mazliwati Md Shah (31 tahun)

Dahulu ukur lilit pinggangnya 75 inci, sekarang sudah slim banyak, sudah tinggal 46 inci sahaja. Begitu juga dengan beratnya dari 208kg sekarang tinggal 108kg dan Bai dalam proses hendak menguruskan badannya lagi.

Waktu gemuk dahulu, bukan saja Bai susah nak jalan, dunianya hanya di atas sofa saja. Makan dan minumnya juga di situ. Nak basuh punggung sendiripun, maknya Nor Chik Talib, 58 yang lakukan. “Macam basuh punggung anak gajah…” kata Cik Nor lagi. Tapi disebabkan anak, Cik Nor lakukan dengan sesungguh hatinya. Hari ini, Cik Nor cukup bersyukur kerana semua penderitaan yang anaknya tanggung sudah berakhir.

Dahulu masa kecil, Bai cukup comel. Kulitnya putih melepak. Bila meningkat dewasa badannya masih “maintain”. Mungkin sudah tersurat, Bai akhirnya menghadapi Abdominal Cellulitis atau selulit pada perut dan Habbit Obesity atau kegemukan habit sejak 2004. Peliknya kata Bai berat badannya akan bertambah naik kalau dia tak makan. Hendak kata, dia makan terlalu banyak sangat mustahil tetapi dah suratan begini, Bai terpaksa terima. Dek kerana perutnya terlalu besar, timbul urat-urat sebesar jari ******king di atas perutnya. Siapa yang tengok, pasti sedih. Jelas Bai lagi, kulit kakinya menjadi kehitaman dan kelihatan hodoh, seakan-akan kaki gajah. Tetapi sekarang, bila Bai dah cantik, struktur kulitnya juga dah berubah, lebih mulus.

Jelas Bai, ketika mula-mula mendapat rawatan di salah sebuah hospital di Sg Buloh, dari 208kg beratnya turun kepada 178kg sahaja. Bai menjalani pembedahan di HUKM iaitu laparoscopic gastric bypass bagi mengikat perutnya (usus makannya dipendekkan), berat Bai turun 158kg, turun sebanyak 20kg sahaja. Kata Bai, dia tidak pernah sedut lemak malah belum pun melakukannya lagi.

Apa rahsia Bai Kurus?

Hah! Inilah pengakhiran cerita paling menarik. Semua orang tentu nak tahu bagaimana Bai dahulunya terlalu gemuk, boleh turun sebanyak 100kg. Sebelum itu, bagi sesiapa yang nak cuba cara seperti Bai mesti tahan cubaan. Cubaan dari tidak mengadap makanan. Di HUKM, rutim makan Bai seperti berikut : Pagi, roti campur salad. Tengahari pula, sup sayur rebus (kosong sekosongnya termasuk tidak ada garam langsung) dan petang pula mihun sup campur sayur kosong sesenduk. Hah, jangan ingat semangkuk mihun sebaliknya dua sudu makan saja. Kalau ada yang sanggup, bolehlah ikut cara Bai di hospital.

Selama 72 hari di HUKM, berat Bai hanya turun 20kg saja. Selebihnya Bai mengamalkan JUS DIET MATE 5. Kalau nak tahu apa itu Jus Diet Mate 5 yang buat Bai kurus, ia formulasi dari seorang doktor dari utara. Beli dan amalkan jus ini seperti dirinya. Ini kerana baru 3 bulan makan, berat Bai dah turun 50kg.

Memang menakjubkan…

http://www.shurie2u.com/sihatcantik/images/JDM5.jpg

JUS DIET MATE 5 - RM200 - 20 SACHET
Kos Penghantaran :-
Semenanjung - Percuma
Sabah / Sarawak - RM5.00

Ingin murah?
Beli 3 kotak terus… RM450.00(WM) / RM480.00(SS)… terus jadi ahli percuma… dan jika anda berminat utk buat biz, saya akan senaraikan nama anda di Pengedar Aktif JDM5 di web ini!!
Kos Poslaju utk keahlian 3 kotak -
KL - RM5.00
Semenanjung - RM12
Sabah / Sarawak - RM20.00
Stok boleh dapat dari saya.

http://www.jusdiet.com

SOALJAWAB JUS DIET MATE 5 DENGAN DR ROZMEY.

Soalan 1:
Bolehkah JDM5 di ambil sebelum tidur untuk mereka yang mempunyai masalah untuk mengambil JDM5 pada waktu tengah hari?
Jawapan:
Boleh. JDM5 membantu proses pembakaran lemak walaupon semasa tidur. Yang penting kawal pengambilan kalori dan jenis makanan yang diambil. Namun untuk kesan yang terbaik adalah pengambilan pada waktu tengah hari.

Soalan 2:
Bolehkah Wanita Mengandung Mengambil Jus Diet Mate 5?
Posted by tiey on Apr-8-2008
Jawapan:
Jawapannya TIDAK BOLEH! Semasa mengandung ibu hendaklah mengambil makanan yang berkhasiat untuk membantu proses pembesaran bayi yang di kandung. Sebarang produk diet tidak sesuai di ambil dalam tempoh ini.
Jus Diet Mate 5 boleh di ambil 2 minggu selepas melahirkan.

Soalan 3 :-
Kenapa ada yang merasa lebih lapar ataupun tidak kenyang di sepanjang tempoh pengambilan JDM5?
Jawapan :-
Jus diet mate 5 memberi tenaga, kenyang dan membakar lemak…jika berlaku lapar, itu biasanya kerana pengguna pernah ambik ubat yang ada kimia,…ini typical kesan withdrawal ubat kimia.

Soalan 4 :-
Bagaimana cara mengatasi perkara ini, bolehkah ambil 2 sachet JDM5 dalam sehari?
Jawapan :-
Ya, boleh ambik mate 5 dua kali, yang kali kedua sekitar jam 6 ke 8 malam, atau sabar dan terus puasa kecuali air, supaya feeling kenyang tu hadir secepat mungkin.

Soalan 5 :-
JDM5 ni ada kelulusan KKM tak?
Jawapan :-
Ya, JDM5 ada kelulusan kkm, so, tak perlu risau…

Soalan 6 :-
Boleh tak ambik JMD5 ni semasa dalam pantang atau menyusukan anak?
Jawapan :-
Ya boleh. Ambil air lebih extra 600ml.

Soalan 7 :-
Bagaimana cara pengambilan JMD5 semasa bulan puasa atau semasa berpuasa?
Jawapan :-
Bancuh dan minum semasa sahur.

JUS DIET MATE 5 - RM200 - 20 SACHET (PERISA OREN)
Kos Penghantaran :-
Semenanjung - Percuma
Sabah / Sarawak - RM5.00

Setiap pembelian Jus Diet Mate 5 pada bulan Julai 2008 akan mendapat FREE GIFT istimewa berupa PERFUME yang berjenama. Tawaran ini khas untuk pembelian Pek Jus Diet Mate 5 bernilai RM200.00

[center]TAWARAN FREE GIFT INI SAH SELAGI STOK MASIH ADA. DAPATKAN SEKARANG![/center]