Jualan Clear Stok Penapis Air Bio Aura (RM 600)

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR…RUGI 21K!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O

Harga RM 600 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu zarif)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

http://www3.picturepush.com/photo/a/10269761/220/10269761.jpg

http://www2.picturepush.com/photo/a/11182765/220/11182765.jpg

http://www4.picturepush.com/photo/a/11182767/220/11182767.jpg

all new stok

air beralkali dgn bio aura…harga pun mampu milik skrg

maksud nyer,kalau org miri nak beli kena + kos penghantaran.apa jaminan kalau beli coz ni kan bayar dulu baru u pos.

saya pun org Miri hehehe… sy syorkan kita list down di sini sesiapa yg dari Miri nak order letak nama di bawah untuk jimatkan kos penghantaran :

Nama Jumlah
mymiri 1 unit

tolong postkan u punya hai-o membership ID. supaya boleh verify tis is the real deal. not a scam to cheat ppl money.

sorry ya kl saya poskan dekat cni ramai yg akan guna membership saya tanpa kebenaran…sapa yg nak cek saya blh bg melalui sms

rm600 siap pos laju

bio aura menghasilkan air beralkali yang amat baik untuk kesihatan anda

anyone from Mcnet bought from him?

Really interested, tapi takut kena tipu… ada tak member MCnet yg sudah beli?

saya syorkan ada sesiapa member diMCnet di KL yg boleh bayar bagi pihak di Miri

ya, good idea to prevent scam… :slight_smile:

Ask seller register PayPal. like this win-win lo.
Agree?

Ya…
Seller / TS, pls provide a secure payment method & to proof that this is not a scam…

HAIYA…apahal ini olang sudah senyap…!!!..haha…anjang…mana lu???aiyo…tolong olang tipu olang…TOTO la lu…haha…

new stok dari stokis

untuk pertanyaan harap call/sms saya terus.saya akan terus jawab lbh sng

Hmmm…why not be open to everybody…unless…hmm,.,

You scare to post your membership I’d here then post your membership I’d one to one inbox to us verify ok?