Join Saja, Anda Tidak Rugi..Untung Ada la Mcm Saya...hehe

Salam Sejahtera.

Disini saya ingin kongsi satu program yang boleh menambahkan pendapatan
anda. Mungkin pada mulanya perolehan anda tidak berapa banyak mungkin
hanya sekadar dapat membayar bil elektrik di rumah anda tetapi apabila
ianya sampai ke level 3 nanti, pulangan kepada anda boleh mencapai
ribu-ribu ringgit.

BACA DULU, LEPAS TU FIKIRKAN.

Yang pentingnya, ianya tanpa modal dan mereka hanya meminta anda
membaca (membuka) e-mail sahaja. Tidak ada yuran, tidak ada maintain apa-apa,
tidak ada apa-apa bayaran kerana ianya adalah FREE sepenuhnya.
Macam mana caranya sertainya?

  1. Daftarkan nama anda di (FREE) follow link dibawah

http://www.clixsense.com/?2292335

  1. Jawab e-mail pengesahan yang dihantar oleh hits4pay.
  2. Anda sudah pun menjadi ahli dan mula menerima e-mail yang dibayar
    setiap kali anda membukanya.
  3. Untuk melihat jumlah yang sudah anda terima, sila lihat website yang
    diberikan kepada anda pada e-mail pengesahan tersebut.
  4. Carilah downline-downline anda untuk menambahkan lagi jumlah kutipan
    wang anda.

Berapakah harga yg dibayar bagi setiap e-mail tersebut? Harga setiap
e-mail yg anda buka ialah USD 2 sen dan harga bagi downline anda baca
pula ialah USD 1 sen. Sedikit? Hanya 2 dan 1 sen sahaja? Konsepnya ialah
seperti berikut-
Contoh anda menerima 3 e-mail sehari dan mencari 20 orang
downline :
2 sen x 3 = 6 sen
1 sen x 3 x 20 orang = 60 sen
1 sen x 3 x (20 orang x 20 orang) = 1,200 sen
JUMLAH = 1,200 + 60 + 6 = 1,266 atau USD 12.66 SEHARI
Sebulan berapa ? USD12.33 x 30 hari = USD 379.80 sebulan atau
RM1,443.24
RM1,443.24 Sebulan? - Sape nak bagi free-free cam nih?

http://www.clixsense.com/?2292335

Daftarlah di http://www.clixsense.com/?2292335

Try le. Anda tak rugi apa-apa pun. Syaratnya jgn register duplicate
akaun dah le, diaorg dpt detect IP komputer anda dan kalau cam tu diaorg
tak kan bayar. Cam ner diaorag bayar? Diaorg send cek.
APA SALAHNYA ANDA MENCUBA. ANDA TIDAK AKAN RUGI APA-APA. HANYA SEMINIT
SEHARI

Tak percaya dengan benda2 yg macam ni?

Di Malaysia ini sudah ada yang dapat cek pun. Adakah anda akan dihujani
dengan e-mail2 yang datang entah dari mana2? TIDAK. Anda akan menerima
HANYA 2 atau 3 email sehari dan semua e-mail tersebut tertulis
tajuknya 'This is a Paid to Read Email from clixsense dan jika anda
menerima downline baru, anda akan menerima e-mail yang bertajuk '‘Someone has
signed up Under You in clixsense!’. TIDAK ada e-mail yang lain yang
anda terima. Jadi tidak ada limpahan e-mail dalam mail box anda

die bayar guna ape?cek?pay pal?
xde proof bayaran yg dapat ke?

in thses such world where got free lunch one ? another big frog jumped over the street again ???