Hantar emel anda Jana RM 300 atau RM 800.00 sehari

ANDA BOLEH MENYERTAI PROGRAM INI DAN KAMI AKAN MEMBIMBING ANDA UNTUK MENDAPATKAN RM9,000 SEBULAN TANPA SEBARANG RISIKO!!! BUKAN MLM, JUAL SAHAM, PELABURAN, SKIM PIRAMID ATAU SKIM CEPAT KAYA!!!

Perolehi Pendapatan Lumayan RM2,000 - RM3,000 Sebulan (SAMBILAN) atau
RM4,500 - RM9,000 Sebulan (SEPENUH MASA)

Pihak pengurusan Datasysterm menawarkan anda untuk bekerja secara sambilan atau sepenuh masa melalui program urusniaga yang kami jalankan dan seharusnya tidak dilepaskan untuk membantu menyelesaikan masalah kewangan seharian anda.

Pekerjaan ini merupakan satu bantuan kepada mereka yang memerlukan wang. Kaedah yang kami jalankan begitu terancang dan teliti supaya anda boleh menerima pendapatan berterusan. Program pekerjaan ini sangat baru di rantau ini tetapi tidak di negara Barat. Tidak kira di mana anda berada, anda boleh melakukannya tanpa membebankan mana-mana pihak. Boleh dimulakan serta merta menerusi panduan kerja yang dibekalkan dan mudah dikendalikan. Dimana sahaja ada talian internet, anda boleh lakukan kerja ini.

Mudah sahaja, cuma perlu menghantar email dan anda akan dibayar.

Cybercafe, pejabat, sekolah atau rumah, terpulang pada anda. Kejayaan anda dapat dinilai menerusi faedah-faedah yang diperolehi seperti:

#Pendapatan secara mingguan/bulanan

#Gandaan pendapatan melalui tumpuan dan kesungguhan

#Memperolehi pendapatan seperti yang dimahukan

#Jaminan pendapatan yang diiktiraf bagi memenuhi setiap impian.

Sila ikuti kandungan program pekerjaan yang ditawarkan. Buatlah penilaian yang bijak dan berfikirlah dengan positif kerana berfikiran akan mengubah diri anda ke arah kejayaan dan kecemerlangan.

“Sesungguhnya ramai yang telah meraih pendapatan lumayan melalui program yang kami tawarkan ini dan dijamin 100% anda akan berjaya seperti mereka. Dengan syarat anda ikut jalan yang mereka tempuhi.”

Perolehi Pendapatan Lumayan RM2,000 - RM3,000 Sebulan (SAMBILAN) atau
RM4,500 - RM9,000 Sebulan (SEPENUH MASA)

Satu Program PENDAPATAN UNIK Yang Sangat Menarik Dan Menakjubkan Hanya Dari Rumah Atau Dari Mana Saja Terdapat Akses Internet. Memperolehi RM 30.00 bagi setiap Risalah Perniagaan Yang Anda Email Kepada Pelanggan Kami. Mudah Dilakukan.

Anda boleh mendapat wang sebanyak RM2,000-RM3,000 sebulan, hanya secara separuh masa. Bayangkan jika anda berbuat demikian secara sepenuh masa. Anda boleh menarik nafas lega dengan berakhirnya permasalahan berat dalam kewangan anda.

Jika anda sedang tercari-cari peluang untuk menjana pendapatan sampingan dan sanggup menerima pendapatan RM9,000 sebulan tanpa meninggalkan kerjaya anda sekarang, maka di sinilah jawapannya. Kami berani berkata ramai telah menerima pendapatan RM400.00++ setiap hari selepas sebulan mendaftar jadi ahli kami, menggunakan kaedah yang yang diajarkan.

Di sini, anda bekerja di bawah bimbingan kami tetapi di atas kehendak dan kemahuan anda sendiri.

Berapakah wang yang anda inginkan untuk seminggu?

RM550? RM800? RM1,000 atau RM2,500?

Usaha andalah yang akan menentukannya! Anda bebas buat pilihan untuk menerima wang yang anda inginkan.

Untuk pengetahuan anda, mengikut statistik terkini terdapat 9,700,000 pengguna internet di Malaysia sama ada berdaftar atau tidak dan lebih 800,000,000 pengguna internet di seluruh dunia. Jumlah ini sudah cukup besar dan makin bertambah dari hari ke hari. Tidakkah anda melihat peluang menjana pendapatan di sini?

Sertai sekarang program kami yang sungguh mudah ini!!! Anda boleh mendapat pendapatan sehingga RM9,000 sebulan!!! Bagaimana?

Katakan anda menghantar 10 e-mail satu hari. Anda boleh mendapat RM300.00 sehari

Jadi, anda boleh mendapat RM9,000 sebulan

**Ini cuma dengan menghantar 10 e-mail, bayangkan jika anda menghantar 50 e-mail sehari. Anda boleh menjana RM1500 sehari, iaitu RM45,000 sebulan!!!
SUNGGUH MUDAH!!!

“TIADA UNSUR-UNSUR PENIPUAN, SAH DI SISI UNDANG-UNDANG.” TERBUKA

KEPADA SEMUA BANGSA, WARGA MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI DAN

INDONESIA. SESIAPA SAHAJA BOLEH MELAKUKANNYA!!!

Bukannya MLM, jual saham, pelaburan, skim piramid atau skim cepat kaya. Anda akan mendapat wang yang teramat lumayan jika anda mengikuti segala panduan secara langkah demi langkah seperti yang tertulis di dalam buku panduan yang akan diberikan kepada anda.

BAGAIMANA ANDA DIBAYAR? : TERUS KE AKAUN BANK ANDA

BAGAIMANA MENYERTAI PROGRAM INI?
Untuk anda menyertai program ini, kami hanya memerlukan yuran pendaftaran sekali bayar sahaja.
Yuran Pendaftaran: RM50 SAHAJA!!!

Kami akan mengenakan bayaran sebanyak RM250 mulai 01 Januari 2008

**ANDA HANYA PERLU MEMBAYAR RM50 SEKALI SEUMUR HIDUP DAN ANDA AKAN MULA MENJANA WANG YANG SANGAT LUMAYAN SELEPAS ANDA MENYERTAI PROGRAM INI.

Wang Pendaftaran yang kecil ini memastikan anda bersedia untuk bekerja sendiri dengan penuh rasa tanggungjawab dan bukan hanya pencari peluang yang ingin tahu sahaja. Reputasi kami telah lama terbukti dalam pasaran offline. Lihat saja iklan kami di Bacaria, Mingguan Wanita, Mingguan Misteri dan akhbar tabloid lain, kami mengiklan berterusan, ini bermakna syarikat kami telah lama berkecimpung dalam home bisnes, stabil dan kukuh kewangannya. Kami bersedia membantu anda.

Wang pendaftaran (RM50) akan anda perolehi kembali dalam jumlah tiga kali ganda (RM150) selepas anda menghantar lima (5) risalah yang pertama mengikut panduan. Seterusnya anda akan menerima RM30 untuk setiap risalah yang diproses sepanjang yang dikehendaki.

Anda akan menerima sebuah E-book Panduan Program dalam masa 24 jam selepas anda mendaftar. Anda hanya perlu mengikuti panduan, mematuhi peraturan dan arahan yang diberikan dengan teliti. Mudah! Ebook panduan program 100% dalam Bahasa Melayu dan begitu praktikal bukannya motivasi semata-mata. Arahan dan panduan yang kami berikan adalah jelas, terang dan mudah difahami.

Format kami telah terbukti berjaya dan maklum balas yang diperolehi setakat ini menunjukkan anda boleh memperolehi sekurang-kurangnya RM200 sehari. Semua ahli yang menyertai program ini diberi jaminan bahawa mereka tidak akan mengirimkan bahan-bahan yang menyalahi undang-undang. Anda boleh bekerja sebanyak mana menurut kemahuan sendiri. Sekarang anda adalah BOSS pada diri sendiri dan PEKERJA kepada perniagaan home bisnes anda.
MULAKAN SEKARANG!

Kami berharap penjelasan dan penerangan yang diberikan adalah jelas, terang dan mudah difahami. Kami memerlukan anda menyediakan wang sebanyak RM50.00 SAHAJA sebagai yuran pendaftaran untuk:

  1. Mendaftar, membuka dan mengurus fail peribadi anda.

  2. Perbelanjaan pengendalian para ahli.

  3. Sebagai cagaran barangan kami yang mempunyai nilai hak cipta yang tinggi.

Ini adalah perlu bagi penyusunan kerja yang lengkap dari rumah dan kami terpaksa mengenakan bayaran yang kecil. Harga ini adalah murah berbanding dengan nilai harga barangan yang akan kami kirimkan. Mulakan langkah pertama ke arah bekerja sendiri dalam keselesaan rumah.

Buku panduan boleh anda download di laman web kami selepas pembayaran anda diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Selepas itu anda sudah boleh mula bekerja sendiri. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam buku panduan yang telah diberikan.

http://www.wangmatrix.net/index.php?ref=dzil07
http://www.wangmatrix.net/index.php?ref=dzil07
http://www.wangmatrix.net/index.php?ref=dzil07
http://www.wangmatrix.net/index.php?ref=dzil07

@@ nak tengok bukti klik di bawah;

http://wangmatrix.net/Bukti.html

tiada percuma makan tengahari di dunia ini ! katak besar melompat sini sana

yes true. you only earn money when ppl pay the “yuran”. If this is the asiest way to earn money, everyone wud be rich by now.

aduhh…satu lagi KATAK melompat di jalan raya…lolz

bagaimana saya tak bayar yuran itu dulu, saya hanya mau $10 sehari yang lain punya duit semua kasih kamu . OK ? setuju ?

nak suruh orang kerja, tapi kena bayar yuran. memang dasar penipu. nak kena belasah ke?

wah… belasah cukup oh jangan sembelih!!! hahahhaa

apuuuuuuuuu…besar gik gaji dari engineer shell nok dah kerja 7 years…

gaji president pun mau kalah dengan dia…macam mana lar orang mua percaya kamu?

saya percaya ler!!! tapi bagi saya Rm4500 sebagai deposit dulu boleh kah tuan ???

SCAM alert!!

Hrm RM 50 can try… i go try liaw let u guys know ya. ahhahaha

rich people won’t share their fortune or secret lah!!

even if they are willing to share, that’s for “maintaining” their wealth or fortune by using you!!

apa daaa!! where on earth got ppl want you to know that they are rich??? even relatives also kept
secret if they win big lucky draw!!