Hadiah harijadi (jokes)

Pada Suatu Hari, Adam Nak Belikan Hadiah Harijadi Untuk Kekasih Barunya, Mek Ayu. So Si Adam Ni Pun Ajaklah Adik Perempuan Sepupunya Untuk Temankan Dia Shopping Kat SOGO. Oleh Kerana Mereka Baru Dua Bulan Berkawan, Jadi Si Adam Membuat Keputusan Untuk Membelikan Mek Ayu Satu Topi Kain Fesyen Baru, Supaya Taklah Nampak Dia Beriya-Iya Sangat. Adik Sepupu Adam Pulak Pegi Beli Satu Seluar Dalam Hitam Berbunga-Bunga Baru Sebab Ada Sale Hari Itu. Masa Membayar, Dengan Tak Sengaja Cashier Dah Tertukar Kotak Topi Kain Hitam Tu Dengan Seluar Dalam Hitam Adik Sepupu Adam!

Selepas Membayar Adam Pun Terus Pergi Kaunter Hadiah Dan Suruh Diorang Bungkus Tanpa Check Dulu. Kemudian Dia Balik Ke Rumah Dan Tulis Surat Untuk Mek Ayu Serta Mengeposkannya Bersama Hadiah Yang Dah Tersilap Tu.

Surat Yang Dia Tulis Tu Berbunyi Cam Nie :

Istimewa Untuk Kekasihku Mek Ayu,

Adam Pilih Hadiah Nie Kerana Ayu Tak Pernah Pakai Bila Kita Keluar Jalan-Jalan Dan Selalu Mengadu Sebab Panas. Kalau Bukan Sebab Adik Sepupu Adam, Adam Dah Nak Beli Yang Lagi Jarang Supaya Kalau Berpeluh Tak Lembab Sangat. Tapi Adam Tengok Adik Sepupu Adam Pakai Yang Ada Bunga Tu Nampak Cantik Pulak. Adam Pilih Warna Hitam Tu Supaya Tak Nampak Kotor. Promoter Yang Jual Tu Tunjuk Dia Punya Dah Seminggu Tak Basuh. Nampak Elok Aje! Adam Suruh Dia Try Ayu Punya Sebab Saiz Promoter Tu Lebih Kurang Ayu Je. Memang Cantik Dan Menarik! Harapnya Ayu Suka Sebab Adam Rasa Memang Sesuai Dengan Ayu. Tak Sabar Rasanya Nak Tengok Ayu Pakai Depan Adam. Adam Harap Ayu Akan Pakai Untuk Adam Hujung Minggu Nie.

Salam Sayang Untuk Kekasihku, Mek Ayu…

P/S : Kalau Ayu Nak Pakai, Adam Nampak Stail Terbaru Ialah Dengan Melipat Bahagian Depan Dan Menampakkan Sedikit Rambut.

Yang Menyayangimu,

Adam

muahahahha… *…

hahaaaa… cuai.

lolololololololololololol

ROFLMAO !!!