Fancy Grill Pemanggang BBQ

Istimewa untuk tuan2 & puan2…
Kami memperkenalkan Fancy Grill, iaitu alat pemanggang BBQ super hebat yang diperbuat dari aluminium berkualiti tinggi dan tahan lama.

http://imageshack.us/a/img259/2808/fg1r.png
http://imageshack.us/a/img827/7644/fancygrill2.jpg
http://imageshack.us/a/img856/2673/fg3n.jpg

Fancy Grill ini dilengkapi alat pemutar api yang dapat mengubah nyalaan api biasa menjadi bara. Tidak perlu arang, tidak perlu kipas2. Tidak perlu susah2.

Letakkan Fancy Grill diatas dapur gas tuan2/puan2, tunggu beberapa minit hingga pemutar aluminium didalamnya menjadi merah. Kemudian letakkan daging @ ikan @ kentang @ sate @ sosej @ apa saja yang ingin dipanggang ke atas grill. Tunggu beberapa minit sambil mengalihkan kedudukan benda yang dipanggang depan-belakang. Yang penting, tidak perlu kipas2 ya. Tangan pun tak penat. Tak sampai 30 minit, tuan2 & puan2 sudah boleh menikmati daging bakar, ikan bakar @ sate bakar yang rata masakannya, sedap rasanya dan “moist” isinya.

Fancy Grill ini sesuai digunakan pada bila2 masa, pada musim hujan pun boleh je. Dan ianya sangat sesuai digunakan untuk majlis barbeque yang tuan2 & puan2 ingin adakan.

Sekiranya tuan2 & puan berminat dengan Fancy Grill ini, call saya di 013-5499359. Kalau malu nak call, sms pun boleh. Kalau tiada kredit nak sms, emel je kat j3trader@gmail.com, dilayan bah kalau kau. Harga jangan risau, saya bagi special price… RM50, pos saya tanggung. Jangan tunggu lama2…beli sekarang :smiley:

http://imageshack.us/a/img89/2283/benefitsv.jpg

http://imageshack.us/a/img19/6444/gspf.jpg

Dengan adanya Fancy Grill anda dapat menyiapkan daging panggang dengan cara yang paling cepat. Tak penat pun. Tak perlu beli arang batu lagi. Pokok pangkalnya, Inilah cara yang paling mudah, paling murah & paling senang untuk menyediakan daging pangggang, ikan bakar mahupun sate bakar yang bertaraf hotel 5 bintang. No more kipas2, no more asap2 and no more sweat. Sila lihat video di bawah untuk melihat bagaimana Fancy Grill berfungsi.

Menarik kan?? Jadi tunggu apa lagi?? Dapatkan segera sebab kami hanya ada tinggal 97 unit saja lagi. Siapa cepat dia dapat. Harga hanya RM50 sahaja termasuk pos . Jadi jangan segan jangan malu, kalau nak order, call/sms 013-5499359 sekarang :slight_smile: