Cocoa Collagen (Beauty & Health Beverage)

Cocoa Collagen
** For Beauty & health **
[attachment=0]cocoa collagen power plus.jpg[/attachment]
Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang tel
ah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat…

MENGANDUNGI:-

Marine Collagen
Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

Kacip Fatimah
Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

Lobata
Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.

Krimer Bukan Tenusu
Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

Dextrose Monohydrate
Melambatkan proses penuaan.

Oligo Saccharide
Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
Kebaikan dan khasiat:
Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Khasiat CCPP bagi anak dara:-
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalamKulit mulus, gebu
Jerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Jeragat akan mengejut dgn cepat
Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licinLess rambut gugur
Naik seri pengantin …
Body menggeleber lepas kurus … push up balik
Masalah resdung berkurangan … leh sebat macam2…
Hormon stabil , kurangkan senggugut
Perjalanan darah lancar
If high water retention … leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
Muka glowing …
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-
Menjadi SUPER POWER …
Mengetatkan vaginaYang monopous insyaallah ada pelincir
Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
Hubungan suami isteri lebih intim …(luar biasa … Pempaham la segan lak)
Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas … tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
Tambah air susu bg yg menyusu
Bantu mengecutkan rahim
Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalam
Kulit mulus, gebuJ erawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragatTenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Body menggeleber lepas kurus … push up balik
Masalah resdung berkurangan … leh sebat macam2…
Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention … leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
muka glowing …
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan

Testimonial Pengguna-pengguna CCPP:

NORAZIAN BINTI ZAKARIA ~ sis saya nk bg testimonial saya minum cocoa collagen ni hampir setengah tahun alhamdulillah memang Ada khasiat apa yang penting tuk awet muda, saya dah 33thn dan Ada 5 org anak Dan alhamdulillah badan saya still maintain 45kg mcm anak dara gitu hehe.mnum cocoa collagen ni boleh lawaskan pembuangan air besar Dan membuatkan perut saya x buncit Dan jadi kenyang…Dan tumit kaki yg pecah pun dah pulih…memang bpuas hati sgt…apa yg penting tuk awet muda yg mana smua wanita inginkan hehehe…Terima kasih cocoa collegen…

SETIA KASIH - ieza ady…mmg kene minum air masak lebh utk mendptkan hasil yang baik…sy bukan dibayar tetapi sy adelah peminum tetap produk ini…sy mengamalkannya hingga sy tdk mengambil produk 3 in 1 yg lain utk minum…jika sy merasa nk minum air panas di waktu ptg sy akan ambil ccpp krn ianya akan membuat sy segar…selain membantu menurunkan berat badan sy…sy telah kurang 15kg sejak minum ccpp lebih kurang 9 bulan yang lepas…jgn x percaya…tapi anda kene sabar…jgn mengharap keputusan dgn segera…SELAMAT MENCUBA…

SAIYUKI UZAIER - i dh cuba selepaa pantang…memang bertenaga, tired pun hilang…skrang kwn2 bagitau ada perubahan pada saya…kalo ikut adat saya…masa pantang pun boleh mnum…coz kacip fatima kan ‘panas’…tq ccpp

IDA KHAIRIL- kak milah ko dh bersalin ker…bagus tau CCPP ni bykkan air susu ibu…

DILLA BIZ- CCPP terbaekkkkk !! :slight_smile:
sedap n berkesan…mmng POWER la…rugi kalau x cube…
i baru 10 hari tau mnum…masalah jerawat??dah mulai baik…dah kering…suke2!!

JESEYNA ABU KASIM - sy mkn dh 4 bln…kulit jd bseri, payudaya jd montok, yg bwh 2 baeeekkk pnye grib n plg nyata tumit kaki sy licin lg…

NIRA HARRIE - kak ipar i dh try dh mmg bagus ade kesannyer…so i nk try dh nih…:)… dh tye dh die mmg nmpk kesan kt diri die tuh…kulit cntik body pun solid g2…suka tul saya tgk…

UMMU EIHAB - saya dah guna 3 kotak abis skrng masuk ke 4…-rasa sedap … perubahan badan cergas - tak lemah2 badan …kulit lembut - licin - cerah …mula2 guna ada jerawat naik tapi lepas tu kering n licin kat muka…

HAZWIN MALEK - saya baru mkn 3hari…rasanye mmg sdp…x sabar nk tgk kesan nye nanti… :slight_smile:

AZMA SHAFEI - sy dh gn ccpp ni kotak ke-4.mmg bagus…kulit muka rs gebu,jerawat cepat kering.rsnye pn sedap!jerawat dh xde lg kt muka.parut2 pn dh kurang.

NORAZIAH RAMLI - kalau dulu rambut nipis sgt hingga nampak kulit kepala sejak minum ccpp alhamdulillah…rambut dah semakin lebat…muka semakin cerah…tq ccpp

SITI MARIAM - saya sedang mencuba cc ni,br hbs 17sachet…saya sgt suka rasanya…perubahan yg saya alami adalah saya rasa cergas…saya nak terus menggunakan cc ni coz saya rasa ni la produk collagen yg termurah n bnyk benefitnya…:slight_smile: