BSY Black Hair Magic-NONI-No more grey & Hair Problems


1 peket RM 20.00
1 kotak RM 190 ( 20 peket )

BSY Black Hair Magic - Berfungsi untuk mengatasi masalah rambut gugur, merawat uban, gatal kulit kepala & menyihatkan akar rambut, ia akan menghitamkan rambut anda dengan penggunaan kali pertama sahaja.Boleh digunakan pada bila-bila masa dan dimana sahaja, memastikan anda kelihatan muda dan berwajah baru. MEMANG PASTI & SUPERB…Cubalah anda pasti terpegun.

Disamping itu marilah bersama kami menjana extra Income bersama kami, disamping mempromosikan kebaikan buah mengkudu untuk kesejahteraan sejagat, yang memang diketahui umum is bagus sekali. Anda takkan menyesal mengenal BSY Noni walaupun 1 peket aje…

Bahan-Bahan Dan Keberkesanan:

  1. Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulin daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng dan sebagaimya. Keberkesanannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.

  2. Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.

  3. Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang menyusahkan.

Berkesan dalam tempoh 7 minit sahaja.

Digunakan sekali atau 2 kali sebulan

TESTIMONY
SEBELUM & SELEPAS GUNA 1 PEKET @ 7MINIT

WARNA HITAM ADALAH DARI WARNA SEMULAJADI BIJI NONI

Anda pasti tak kecewa…warna akan bertahan, sila ulang sekiranya belum berpuashati hitam sepenuhnya. Mungkin perlukan 2-3peket sebulan pertama.

Any Mirian dare to try??
Only RM 20 for a pack…

Bukan utk menghitamkan rambut je…
Sesuai utk masalah kulit kepala seperti kelemumur, gatal2 kulit kepala atau rambut gugur