Aram Berandau

Selamat pagi ngagai semua bala raban ba MiriCom ke pagi tuk, ditu aku deka berkunsi serta bersara penemu ngau bala mayuh senentang pekara nembiak tik tumu serta deras deka beruang bilik tang agi bedau mansau runding tentang reti jadi melaki bini & berumahtangga tik tauk ngasuh rumahtangga enda tan bepuluh taun & anak nyadi mangsa?

nyalah, maioh diatu peda ku tumu belaki/bebini, ba menoa aku din, fuhhhh… 16-18 tahun udah niri ke rumah tangga, janji blow jak lah (ukai aku madah, bsl of rumahdayak.net madah) :mrgreen:

Tusah nembiak kemaia hari tuk ukai mending enti ditagang.

[quote=“TonyG”]
nyalah, maioh diatu peda ku tumu belaki/bebini, ba menoa aku din, fuhhhh… 16-18 tahun udah niri ke rumah tangga, janji blow jak lah (ukai aku madah, bsl of rumahdayak.net madah) :mrgreen:[/quote]

Nadai runding gik meh nyak.

[quote=“Taka”][quote=“TonyG”]
nyalah, maioh diatu peda ku tumu belaki/bebini, ba menoa aku din, fuhhhh… 16-18 tahun udah niri ke rumah tangga, janji blow jak lah (ukai aku madah, bsl of rumahdayak.net madah) :mrgreen:[/quote]

Nadai runding gik meh nyak.[/quote]

dah nyamai nya ia janji blow aja hehehe…

Apu…anang kelalu kanji gak.

ahhh… biasalah, penganji enda bebagi, wahahahaha blow jak

enti enda kanji enda idup… Tang sebedau niri ka rumah tangga, mesti ka panjai runding…enti adai kerja ti stable, bini anak makai nama?nama kena nyekula ka anak?enda patut ka makai daun ensabi enggau makai daun jabang/ubi tetiap ari.

makai ribut,ngirup ai ujan,be pua ke embun,be atap ke langit,nya pama meh… :twisted: :twisted: :twisted:

[quote=“bubblebeey”]
makai ribut,ngirup ai ujan,be pua ke embun,be atap ke langit,nya pama meh… :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Apuuu… ulih idup baka nya ka? :mrgreen:

[quote=“remaong”][quote=“bubblebeey”]
makai ribut,ngirup ai ujan,be pua ke embun,be atap ke langit,nya pama meh… :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

Apuuu… ulih idup baka nya ka? :mrgreen:[/quote]

nti idup nggau nuan,ka aku…nadai ngira utai bukai agik,janji nuan bc semak nggau aku…hehehe :lol: :lol: :lol:

[quote=“bubblebeey”]
nti idup nggau nuan,ka aku…nadai ngira utai bukai agik,janji nuan bc semak nggau aku…hehehe :lol: :lol: :lol:[/quote]

:oops: :oops: :oops:

[quote=“remaong”][quote=“bubblebeey”]
nti idup nggau nuan,ka aku…nadai ngira utai bukai agik,janji nuan bc semak nggau aku…hehehe :lol: :lol: :lol:[/quote]

:oops: :oops: :oops:[/quote]

nemu malu nuan pia? ang bakanya y,aku nundik ke nuan ajak…nti nuan malu,aku lebih gik arrr… 8)

[quote=“bubblebeey”]
nemu malu nuan pia? ang bakanya y,aku nundik ke nuan ajak…nti nuan malu,aku lebih gik arrr… 8)[/quote]
Ukai malu y, apuuu… enda ‘out of topic’ tua ka? :oops:

[quote=“remaong”][quote=“bubblebeey”]
nemu malu nuan pia? ang bakanya y,aku nundik ke nuan ajak…nti nuan malu,aku lebih gik arrr… 8)[/quote]
Ukai malu y, apuuu… enda ‘out of topic’ tua ka? :oops:[/quote]

nadai nya y,ukai ruai tu ruai ‘aram berandau’ kah?sebarang topik meh… :lol:

Ba runding aku pasal topik berandau tuk nyentuh pasal hal melaki bebini tumu,nadai ga menjadi satu masalah bagi pihak2 yang tertentu.udah jalai nyak tek ka dipilih sida,terima aja.Lagipun panjai begulai tauka nda nyak,nibuh diblame ba “nasib”,nasib nyak kitai empu tek nentu sama ada ka panjai begulai tauka naka setenggah jalai? Enti kitai udah niri ke rumah tangga,nyu mansau meh runding ka niri ke rumahtangga begulai sampai ke tuai.Nadai nyak ngira sama ada biak kitai udah kawin tumu,enti baka udah bejadi semua,atur ngau manah ruang bilik diri empu,naka ni ke ulih di tat,tat ke aja dulu.Lagipun seidup sekungsi nda baka kitai ke agik idup bujang,sigi mayuh agi iya pait di tempuh ari manis ditelan.maya berpangan nang manis magang tapi nama dah bejadi semua tek manis suba nyak nang dudi ba blakang.Dalam soal melaki bini tuk,anang mudah leju ke pangan diri,manah jaik pan laki & bini kitai,udah meh nyak kitai empu,nda iya baka agi berpangan.enti maya berpangan agi ulih diseliah ke bala laki & indu,nama dah niri ke rumahtangga,ninting siang hari nyentuk ke ninting malam hari nang sigi mua yang sama meh di peda blama.nda alah dikelari ke nyak.tusah ga enti baka nda panjai begulai nyu bala anak nyadi mangsa,uuhhh…salah ndar pengawa kenya…apai indai ke bermasalah anang ngerampit anak,kasih sida nda nemu layak antara kitai ke apai indai.Enti ulih di settle,duduk dulu brandau manah,ngira udah bisi anak.Tapi nti agi ga nda alah di putar ke gaya pendiau,nadai ku enggau meh,atur ke ngena jalai manah skali ngambi ke nyamai ga kitai ngatur cara perintah.sebedau ka panjai singkang,badu dibelit ngau jalai ke sempit,pikir manah dulu enggai ke dudi ari ila nyesal,nda ulih di batak pulai baru.Demi anak,pertahankanlah idup melaki bini & idup berumahtangga. :wink:

eh… aku empu reply 2 tahun lepas lah, Noltagia tok :lol:
Akai… maianya suba meriah mat forum rumahdayak.net, enda ngawalah… Janji Blow! muahahahaha! (lama enda ngena ayat tok)

MizzGrace, aram berandau pasal ngintek http://i457.photobucket.com/albums/qq300/tony8304/misc/problem2.gif

[quote=“TonyG”]eh… aku empu reply 2 tahun lepas lah, Noltagia tok :lol:
Akai… maianya suba meriah mat forum rumahdayak.net, enda ngawalah… Janji Blow! muahahahaha! (lama enda ngena ayat tok)

MizzGrace, aram berandau pasal ngintek http://i457.photobucket.com/albums/qq300/tony8304/misc/problem2.gif[/quote]

aku terpeda ke topik towk,peda ku macam best jak.aku trus postreply…nyak meh anak untak nuan,nda badu2 mikir “Janji blow”,bedus mai.Kahkahkah! (lama nda ngena ayat towk).
TonyG,aram meh berandau pasal ngintek. :lol:

Amai ga Tuni…anang kebedus2-an, uru ngena api anak chimbeng nuan lagik baru nemu diri…aww!

brutal yo! nge nge nguru ke utai, parai nadai bulu abis kena uru