Alkisah baju cinta. Lawak in Bm sarawak

Taken from my friend’s bloggie.

Alkisah~

Pada suatu hari tok tek, ada seorang nenek datang ngabas rumah cucu ompuan nyaAssalamualaikum. Sik jwb dosa~.

Maka, cucu nya pun membuka pintu

Mak datuk!, latah si nenek ya tek. Alangkah S.E nya nangga cucu nya tek telanjang bulat. Belum sempat nenek ya nanyak papa, si cucu pun menjawab Kamek nunggu laki mek balit kerja tok. Jawab nenek, Tapi kau telanjang ngek!~ Toklah Baju Cinta mek nek~, jawab si cucu tersebut. Laki mek sangat suka baju tok, kamek pun selesa makei nya. Mek harap nenek dapat balit dolok sebelum laki mek balit, klak malu laki mek klak ngan kitak nek.

Si nenek pun paham dan buat-buat paham kehendak cucunya dan menghormati cara cucunya melayan suami. Lalu berpatahlah nya tek pulang.

Nek nek! panggil si cucu ya tek. Si nenek pun menoleh. Boh padah orang aaa, kata cucu nya tek. Aok bah! Nenek pun paham juak bah. Darah mudak neypat diekot. Hehehe, jawab si nenek itu dengan spastic lagi.

On the way nenek ya balit rumah, nya terfikir ngan mendapat idea. Nya nak ngekot cara cucu nya melayan dan mengeratkan hubungan intim ngan suaminya, si Atok yang sudah berumur.

So, nenek ya pun membabokan diri lalu telanjang juak nya di rumah nya mpun tek. Nang telanjang ehhh!! Mandi, Berbedak, berwangi wangi sewangi wanginya menunggu kepulangan si Atok dari kebun. Mati Kita!!

Sepulangnya si Atok dari kebun sambil belagu Poker face nyanyian Lady Gaga, nya pun tergugok bedepok dari besikal setelah tekezut beruk nangga si nenek ya telanjang bulat depan pintu.

Nakpahal kau tok???!!! Nak muang tebiat kali nak???!!! tanyak Atok ya tek dgn sora yg begegar. Tok lah baju cinta aku kdirik balas nenek ya dgn wajah yang stim.

Cinta cinta juak. Cobalah iron lok baju cinta ya. Dah renyok baju dirik ya oi~~ Hihihih, kata Atok dgn selambanya. Si Nenek pun berpaut kat tiang rumah terdekat sambil nangis kuat-kuat!!!

LOL hahahahhahahhahahah dah tua kenak sik tebiut!

AHAHHAHA!!! renyok…haha

HAHAHAAHAHAHHAAHAHAHA!!!

iron dolok…hahaha

aikss tetak korang. yalah korang lelaki tok sik pandei menghargai benda yang udah berkedut. sebelum nya berkedut dolok, dah cuba sekali mok ari2. bila dah berkedut, d suruh iron. korang memang pengempang bah.

walhal tadi tetak sampei perut cramp :mrgreen:

hahaha…ya sikpat mok di iron dah ya…mok d injek bok nya fit balit.

cian nya hahahahhaha…sak masa wahkahkahkahkah… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: