25 C
Miri
Wednesday, 27-Jul-2016

Facebook Groups

TST
RM1 - Miri, Sarawak

黑白水+新包装苹果肌面膜,赠品非富哦!
赶紧预定吧!
... See MoreSee Less

TST
RM1 - Miri, Sarawak

黑白水+新包装苹果肌面膜,赠品非富哦!
赶紧预定吧!

Salam warga miri.
Pada yg kehilangan kunci keta.
Boleh ambik kat kedai Adra kitchen seafood lover.sebelah Mboutique inn...terjumpa kat depan kedai td...tq
... See MoreSee Less

Salam warga miri.
Pada yg kehilangan kunci keta.
Boleh ambik kat kedai Adra kitchen seafood lover.sebelah Mboutique inn...terjumpa kat depan kedai td...tq

ILu Lee shared 101 Convenience Store's album to the group: Miri Community.

Coming soon😋😋😋
... See MoreSee Less

🇰🇷🇰🇷Directly From Korea🇰🇷🇰🇷 Coming Soon!!! Limited Edition from SUM Girls' Generation ~ Cheese Caramel Popcorn Super Junior ~ Sea Salt Caramel Popcorn Super Junior ~ Sweet & Peanut Popcorn Fx2 ~ Butter & Coconut Popcorn Sum ~ Stir Fry Jja Jiang Ramen

Coming soon😋😋😋

Smart Key Holder.. kini anda boleh menyusun kunci2 anda yg berselerak tu pada 1 tempat.. boleh muat 15 - 18 kunci bergantung pada saiz kunci.. panjang 95mm x lebar 20mm.. berat 22g..
warna: #Orange, #Blue, #Green, #Grey & #Pink..
pm wasap: +601139907738
... See MoreSee Less

Smart Key Holder.. kini anda boleh menyusun kunci2 anda yg berselerak tu pada 1 tempat.. boleh muat 15 - 18 kunci bergantung pada saiz kunci.. panjang 95mm x lebar 20mm.. berat 22g..
warna: #Orange, #Blue, #Green, #Grey & #Pink..
pm wasap: +601139907738
要的私聊

Sharon Yip Yt likes this

Sharon Yip Yt来,Pm

3 minutes ago
Sharon Yip Yt

Comment on Facebook

【卖爆了】
最近这支东西卖到爆红。
很多朋友问我真的好用?
自己买来试就知道😁😁
... See MoreSee Less

【卖爆了】
最近这支东西卖到爆红。
很多朋友问我真的好用? 
自己买来试就知道😁😁

Sharon Yip Yt现货吗?

2 minutes ago

1 Reply

Sharon Yip Yt

Comment on Facebook

PEPSI original is available now !!! fingerprint unlock ,4GBLTE,2GB RAM 16ROM, FHD lcd , super function , RM499 / With cash rebate coupon. if interest PM me ya. 01115115117 wechat/whatsapp ... See MoreSee Less

PEPSI original is available now !!! fingerprint unlock ,4GBLTE,2GB RAM 16ROM, FHD lcd , super function , RM499 / With cash rebate coupon. if interest PM me ya. 01115115117 wechat/whatsapp

Jessiica Qqca, Jordy Kyo and 14 others like this

View previous comments

KB Chai没看过

2 hours ago
Avatar

Jordy Kyo不錯的手機。。 有空過來我店看看。。 可以信息我

2 hours ago
Avatar

KB Chai

2 hours ago   ·  1
Avatar

Jordy Kyopasar店。。01115115117可以信息我。。whatsapp wechat都可以

2 hours ago
Jordy Kyo

Mammy Syarifah NurulPm

56 minutes ago   ·  1

1 Reply

Mammy Syarifah Nurul

Adriana Tracey LahungPm

47 minutes ago   ·  1

1 Reply

Adriana Tracey Lahung

Comment on Facebook

Blackheads clip
Who interest can make a order.first
... See MoreSee Less

Blackheads clip
Who interest can make a order.first

Afirina Ali, Dorothy Leyha Benki and 11 others like this

View previous comments

Juraidah Ismailpm

4 hours ago
Avatar

Angeline LawPm done

4 hours ago
Avatar

Oliver TanPm

4 hours ago
Avatar

Christina T. Michael JuanHw much? Ready stock?

4 hours ago
Avatar

Julie Eng EngPm

4 hours ago
Avatar

Natalie Yinpm

3 hours ago
Avatar

Aya RSPm

3 hours ago
Avatar

Angeline LawAll pm.done

2 hours ago
Avatar

GraceCt RudiePm berapa hrg

1 hour ago
Avatar

Chuo King KiewPm

1 hour ago
Avatar

Xue Erpm

1 hour ago
Avatar

Mammy Syarifah NurulPm

58 minutes ago
Avatar

Eveane AlwarincePm

26 minutes ago
Avatar

Sharifah AdinaPm

24 minutes ago
Avatar

Afirina Alipm

12 minutes ago
Afirina Ali

Afirina Alipm

10 minutes ago
Afirina Ali

Sharon Yip YtReady Stock?

3 minutes ago
Sharon Yip Yt

Iqmal AshrafPrice??

2 minutes ago
Iqmal Ashraf

Comment on Facebook

Low Cost Single Storey Terrace Intermediate
RM159,000 - Miri, Sarawak

✔Maximum loan up to 90%
✔Phase 4
✔Ready to move in
✔Built up area 84.15sq.ft
✔Land size 2.08 point
✔3 bedroom
✔1 bathroom

Welcome for enquiry

For those who not yet received pm pls add my whatsapp at 0198747887
Thanks in advance.
... See MoreSee Less

Low Cost Single Storey Terrace Intermediate
RM159,000 - Miri, Sarawak

✔Maximum loan up to 90%
✔Phase 4
✔Ready to move in
✔Built up area 84.15sq.ft
✔Land size 2.08 point
✔3 bedroom
✔1 bathroom

Welcome for enquiry

For those who not yet received pm pls add my whatsapp at 0198747887
Thanks in advance.

Aryssa Sachicoo Cheryl, Lionel Nick and 23 others like this

View previous comments

Ahtee Nguarea.mn

9 hours ago
Avatar

Alex AlexSze Ting

9 hours ago
Avatar

Alex AndrewsonPm

9 hours ago
Avatar

Crystal ChiaLocation

9 hours ago
Avatar

Nazihah Mohd NasirNi kat mana

9 hours ago
Avatar

Lai OtakuPm pls

9 hours ago
Avatar

Claudyia Clayrionpm details

9 hours ago
Avatar

Mthias IgatAny corner lot available?

9 hours ago
Avatar

Shwatiey WatieyPm

9 hours ago
Avatar

Siti LanPm

9 hours ago
Avatar

Winnie NiePm details

9 hours ago
Avatar

Suzyliyana RickealPm

9 hours ago
Avatar

Florence Bawa EngkulauPm.detail

9 hours ago
Avatar

Joey ChockPm

9 hours ago
Avatar

Sia DezenthaPm

9 hours ago
Avatar

Lawrence NjPm

9 hours ago
Avatar

Nazimah HasnulPm

9 hours ago
Avatar

Sungpermum Lai在哪里?

9 hours ago
Avatar

Puteri Pelangiarea mana??tolong bagi detail untuk apply??

8 hours ago
Avatar

Jaafar Rani Naz RohaniPm me

8 hours ago
Jaafar Rani Naz Rohani

Dauz Love Rozianapm area

8 hours ago
Dauz Love Roziana

Eveane AlwarincePm

8 hours ago
Eveane Alwarince

Comment on Facebook

Salam 1Sarawak. Di sini saya ingin mengungkit seperkara berkaitan dgn tingkah laku pemandu pemandu terutamanya di Miri.
Ni mesti semua org pernah rasa panas dlm situasi ni. Bila nak kluar dari parallel parking, biasanya pemandu lain tidak beri laluan kpd pemandu pemandu lain yg ingin kluar dari parking sebegini. Apa salahnya beri laluan? Lebih lebih lagi kalau kereta kecil di mana penglihatan dia kena blok oleh kereta yg jauh lebih besar dari dia? Tolong tolonglah sikit. Jgnlah terus lajak saja sedangkan korang tau dia nak kluar. Jgnlah beri laluan apabila kamu nak ambik parking dia saja.
Fikirlah, kalau kamu di posisi diorang, kalau terlanggar kereta lain semasa kluar dari parking, frust tak? Tujuan nak ungkit perkara ni bukan sebab saya baru lalui tetapi untuk kesedaran semua pamandu.
... See MoreSee Less

Myriana Lyrice, Nurdhiya Norman and 23 others like this

View previous comments

Moss HavillaBetul

13 hours ago
Avatar

Rebecca BeatriceBetul

12 hours ago
Avatar

Raimah BieBetul.beringat seblum terkena.

12 hours ago
Avatar

Lian DundangBetul. Betul

12 hours ago
Avatar

Brader LemanLeeReverse jak... Mun nya hentam nya salah.. Matanya dpn xda alasan xnampak

12 hours ago

3 Replies

Avatar

Lizz TerryBetul

12 hours ago
Avatar

Sadiah Ndut Mai ClaireMasalah nya,bila memandu mula la sombong,kurang sabar,bermegah,bangga diri dan mementingkan dri sendiri.keselamatan dan cermat tu perkara yang terakhir.

12 hours ago
Avatar

Sabarina JohnsonDan satu lagi dr pengalaman sendiri..bila lot sebelah kosong dan anda nak masuk kereta, ada kereta lain nak parking kat lot yg kosong tu apalah salahnya bagi org yg nak masuk kereta tu masuk dulu..lot parking yg kosong tu bukan ada org ambik pun kalau u dh bagi signal nak masuk parking.terutama hari hujan.u senang2 dlm kereta beraircond,hujan panas u msih selamat dlm kereta.sabarlah sikit bg laluan kat org lain dulu.terjadi kat sy sendiri dgn bawa ank lg sebelah pegang payung sebelah gendong ank kena tunggu u parking baru sy dpt buka pintu krta.bila tengok si pemandu amboi, amoi cantik muda lgtu.mcmlah parking lot tu pndai lari..yg sy nak katakan sebenarnya, bertolak ansur dgn org lain jg.sebab hari ni sy yg kena, kot2 esok lusa org lain buat kat u @ fmly u.

12 hours ago   ·  2
Avatar

Gloria UnganTu pemandu yang bodoh sombong nama nya.mlm tadi baru jer kena

11 hours ago
Avatar

Stephen Emangmungkin masa dia ambil lesen x d beritahu oleh sifu2 nya kali..hehejgnkcmsygrauje.

11 hours ago
Avatar

Mhia DulahBenn Tenn dngar tu...haha..

11 hours ago
Avatar

Doehailee BujidMcm mana pula org yg memandu perlahan di lorong kanan? Mcm pernah jumpa juga...

11 hours ago   ·  3
Avatar

Adui Monic

10 hours ago
Avatar

Alex Vanda

10 hours ago
Avatar

Narawi Hj Nazili

9 hours ago
Avatar

Fasolatido Pasir BedengungKlu nk gostan, pasti kn laluan clear, bru GOSTAN.:-)

6 hours ago
Avatar

SmoothyNerra RazzCkp terus trng....kalau kena langgar dri blkang....kita terus keluar dri kereta terus tnya....(kau nk setel snng ka atau setel kasar....)kalau tk bagi muka la....

4 hours ago
SmoothyNerra Razz

Abd Rahman EnyuKalau nak cerita pasal pemandu ni sampai bila tak habis. Kalau pandu pelahan gunalah kiri nanti orang tegur cakap orang belagak. Tapi kesalahan sendiri tidak sedar.

2 hours ago   ·  1
Abd Rahman Enyu

Lynd AlineSmua dari sikap dan mentaliti pemandu...tngok logik dan kesesuaian kdaanla....jgn main hantam saja slalu...kan Lidia Lim....

2 hours ago   ·  1

2 Replies

Lynd Aline

Yocoo Delibetul

2 hours ago
Yocoo Deli

Comment on Facebook

STAY CONNECTED

11,726FansLike
55FollowersFollow
6,348FollowersFollow
303FollowersFollow
46SubscribersSubscribe